Измиваме и почистваме чушките. Нарязваме ги на ивици по дължина. Месото измито и подсушено. Нарязваме на тънки и големи парчета. Намазваме парчетата месо със зехтин. В средата на всяко парче нареждаме по няколко пръчици от различните цветови чушки, навиваме на рулце и забождаме с клечка за зъби. Изпичаме ги на скарата, като ги обръщаме от време на време. От останалия зехтин, соковете от портокала и лимона, ситно нарязаната мащерка и кърито приготвяме сос, поръсваме на вкус с черен пипер и сол и поливаме с него рулцата преди да ги поднесем.
Продукти: 4 парчета телешко филе, по 1 червена и зелена чушка, сока от 1 портокал и 1 лимон, мащерка, 4 ч.л. къри на прах, 4 с.л. зехтин, черен пипер, сол.