Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.09.2014 г.

Пилешки бутчета за мъже

Измитите и подсушени бутчета поръсваме със сол, черен и червен пипер. Чушките нарязваме на парчета, праза -на кръгчета, картофите – на четвъртинки. Загряваме фурната на 180 градуса. Наситняваме лука и чесъна. Загряваме олиото в голям тиган и изпържваме бутчетата. Изваждаме ги и в останалата мазнина изпържваме лука и чесъна за около 2 минути. Добавяме чушките, праза и картофите. Сипваме бульона и виното и кипваме. Сместа изсипваме в йенска тенджера, поръсваме със сол, черен пипер и зелени подправки, поставяме отгоре бутчетата и слагаме във фурната за 40 мин.  

Продукти: 4 пилешки бутчета, сол, смлян черен пипер, по 1 жълта, зелена и червена чушка, 2 стръка праз, 700 г картофи, 1 глава лук, 2 скилидки чесън, 2 с.л. олио, 200 мл пилешки бульон, 125 мл сухо бяло вино, червен пипер, 2 ч.л. нарязани зелени подправки.

Пилешки бутчета за мъже
7843
 

Последни материали
Виж
Въпреки финансовите затруднения на домакинствата в страната
Продажбите на биопродукти в Нидерландия нараснаха с 55 на сто за 5 години
Съдържанието на масло в тазгодишната реколта е нараснало с 2 на сто
Активното търсене продължава да вдига цените на слънчогледа в Украйна
Самолета покрива 500 000 хектара площ
Румънска фирма купи самолет за дъжд
Тече подготовката за 18-ия симпозиум по аграрни изследвания в Атина
БАБХ
Ново огнище на шарка по овцете в хасковското село Узунджово
Насоки за кандидатстване - трета част
Млади фермери, инвестиращи в едно и също село, община и област, ще трупат общо 12 точки за проект
Свързани материали
Виж
Панирани пилешки воденички
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини