Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.09.2014 г.

Пилешки бутчета за мъже

Измитите и подсушени бутчета поръсваме със сол, черен и червен пипер. Чушките нарязваме на парчета, праза -на кръгчета, картофите – на четвъртинки. Загряваме фурната на 180 градуса. Наситняваме лука и чесъна. Загряваме олиото в голям тиган и изпържваме бутчетата. Изваждаме ги и в останалата мазнина изпържваме лука и чесъна за около 2 минути. Добавяме чушките, праза и картофите. Сипваме бульона и виното и кипваме. Сместа изсипваме в йенска тенджера, поръсваме със сол, черен пипер и зелени подправки, поставяме отгоре бутчетата и слагаме във фурната за 40 мин.  

Продукти: 4 пилешки бутчета, сол, смлян черен пипер, по 1 жълта, зелена и червена чушка, 2 стръка праз, 700 г картофи, 1 глава лук, 2 скилидки чесън, 2 с.л. олио, 200 мл пилешки бульон, 125 мл сухо бяло вино, червен пипер, 2 ч.л. нарязани зелени подправки.

Пилешки бутчета за мъже
7916
 

Последни материали
Виж
Старите сортове
Въпроси към МЗХ къде е националната генна банка на България
Проверки
Проверка на БАБХ опровергава сигнал за вредни шоколади на пазара
Пукнатини в кората на дърветата – причини и мерки
Сдружаване
БФС учреди Северозападен аграрен съюз във Враца
Леща по индийски
Слънчогледът ще поскъпва в Украйна
Свързани материали
Виж
Панирани пилешки воденички
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини