Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.09.2014 г.

Пилешки бутчета за мъже

Измитите и подсушени бутчета поръсваме със сол, черен и червен пипер. Чушките нарязваме на парчета, праза -на кръгчета, картофите – на четвъртинки. Загряваме фурната на 180 градуса. Наситняваме лука и чесъна. Загряваме олиото в голям тиган и изпържваме бутчетата. Изваждаме ги и в останалата мазнина изпържваме лука и чесъна за около 2 минути. Добавяме чушките, праза и картофите. Сипваме бульона и виното и кипваме. Сместа изсипваме в йенска тенджера, поръсваме със сол, черен пипер и зелени подправки, поставяме отгоре бутчетата и слагаме във фурната за 40 мин.  

Продукти: 4 пилешки бутчета, сол, смлян черен пипер, по 1 жълта, зелена и червена чушка, 2 стръка праз, 700 г картофи, 1 глава лук, 2 скилидки чесън, 2 с.л. олио, 200 мл пилешки бульон, 125 мл сухо бяло вино, червен пипер, 2 ч.л. нарязани зелени подправки.

Пилешки бутчета за мъже
7943
 

Последни материали
Виж
Бюджетът от над 70 млн. лв. за 2024 г. ще бъде разпределен между над 8000 тютюнопроизводители
Съветът по тютюна гласува ставките по преходната национална помощ
Зърнената мафия в Украйна изнудва при издаване на фитосанитарни сертификати*
Министерство на иновациите и растежа
Начало на информационната кампания за иновации в малките и средни предприятия
Турският президент Реджеп Ердоган се обяви за възобновяване на „зърнената сделка“
Министърът на енергетика Жечо Станков
Приоритет на държавата са инвестициите в солари за домакинствата
Българска роза отчете ръст на продажбите на гюлово масло
Свързани материали
Виж
Панирани пилешки воденички
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини