Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пилешки бутчета за мъже

Синор.БГ / 16.09.2014 г.

Измитите и подсушени бутчета поръсваме със сол, черен и червен пипер. Чушките нарязваме на парчета, праза -на кръгчета, картофите – на четвъртинки. Загряваме фурната на 180 градуса. Наситняваме лука и чесъна. Загряваме олиото в голям тиган и изпържваме бутчетата. Изваждаме ги и в останалата мазнина изпържваме лука и чесъна за около 2 минути. Добавяме чушките, праза и картофите. Сипваме бульона и виното и кипваме. Сместа изсипваме в йенска тенджера, поръсваме със сол, черен пипер и зелени подправки, поставяме отгоре бутчетата и слагаме във фурната за 40 мин.  

Продукти: 4 пилешки бутчета, сол, смлян черен пипер, по 1 жълта, зелена и червена чушка, 2 стръка праз, 700 г картофи, 1 глава лук, 2 скилидки чесън, 2 с.л. олио, 200 мл пилешки бульон, 125 мл сухо бяло вино, червен пипер, 2 ч.л. нарязани зелени подправки.

Пилешки бутчета за мъже
8450
 

Последни материали
Виж
Кампания 2025
ДФЗ преведе и обвързаната подкрепа за животновъдите
МОСВ
Общините, които получават безвъзмезден достъп до минерални води през 2026 г.
Статистика
Високопланинските пасища и угарите в България рязко намаляват
Стари сортове могат да изчезнат
ЕК удря с бюрокрация малките производители на семена
При рапицата също е регистриран ръст за сметка на произведения ечемик
Великобритания увеличи реколтата от пшеница с разширяване на площите
Актуални данни на МЗХ
Над половината угари остават неизползвани, но ротацията при пшеницата се подобрява
Свързани материали
Виж
Панирани пилешки воденички
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини