Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.04.2015 г.

Пилешки бутчета по ориенталски

Овалваме бутчетата в смес от брашното, подправката и 1 ч.л. къри и ги изпържваме в сгорещеното олио. Добавяме бульона, похлупваме и оставяме да врят 30 мин. Смесваме 3 ч.л. къри със сметаната и ги прибавяме към пилето. Срязания на две банан и резенчето ананас запържваме за секунди в горещото масло. Поставяме пилешкото в чинии и украсяваме с плодовете. Сервираме с варен ориз.

Продукти: 10 г брашно, 1/2 ч.л. вегета, 4 ч.л. къри, 4 пилешки бутчета, 2 ч.л. олио, 100 мл пилешки бульон, 50 г сметана, 10 г масло, 1 банан, резенче ананас.

Пилешки бутчета по ориенталски
7956
 

Последни материали
Виж
ДФЗ преведе според ставките парите по еко схемата за намаляване използването на пестициди
При слънчогледа, растителните масла и останалите шротове е отчетен спад
Рапицата и соевият шрот носят ръста във вноса на маслодайния комплекс в ЕС
Определена е ставката по еко схемата за намаляване използването на пестициди
Младите фермери ще са на фокус в програмата
Земеделският министър на Полша е поканил на среща колегите си от ЕС
Спомената е частна сделка с България и нови преговори за покупка на родно зърно
Египет е закупил 180 000 тона пшеница с вероятен френски произход
На 8 юли процедурата приключва
ЕЦБ и ЕК: България е готова за еврото от януари 2026 г.
Свързани материали
Виж
За зимата
Запържена туршия
Пържени картофи с пържен лук
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини