Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.04.2015 г.

Пилешки бутчета по ориенталски

Овалваме бутчетата в смес от брашното, подправката и 1 ч.л. къри и ги изпържваме в сгорещеното олио. Добавяме бульона, похлупваме и оставяме да врят 30 мин. Смесваме 3 ч.л. къри със сметаната и ги прибавяме към пилето. Срязания на две банан и резенчето ананас запържваме за секунди в горещото масло. Поставяме пилешкото в чинии и украсяваме с плодовете. Сервираме с варен ориз.

Продукти: 10 г брашно, 1/2 ч.л. вегета, 4 ч.л. къри, 4 пилешки бутчета, 2 ч.л. олио, 100 мл пилешки бульон, 50 г сметана, 10 г масло, 1 банан, резенче ананас.

Пилешки бутчета по ориенталски
7295
 

Последни материали
Виж
Гълъби по манастирски
Сделките на зелено и при останалите зърнени и маслодайни култури
За една седмица фючърсите при пшеницата поскъпнаха с 3 евро на тон
ДЗЕС-те и други защонодателни промени
Европарламентът даде зелена светлина за промените в Общата селскостопанска политика
Предстоящо
На 26 април награждават победителя в конкурса за иновативно предприятие
Очакват се отговорите на кабинета
ЕК с предупреждение за санкции срещу България в три области
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Свързани материали
Виж
За зимата
Запържена туршия
Пържени картофи с пържен лук
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини