Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Панирани пилешки воденички

Синор.БГ / 24.11.2017 г.

Измиваме воденичките със студена вода, посоляваме ги и ги варим в тенджера, докато омекнат. После ги отцеждаме, една по една ги овалваме в брашното, потапяме ги в разбитите яйца и ги поръсваме с черен пипер. Изпържваме ги до зачервяване в сгорещено олио.

Продукти: 1 кг пилешки воденички, 2 яйца, 3 с.л. брашно, 1 ч.ч. олио, 1 ч.л. смлян черен пипер, сол.

Панирани пилешки воденички
16919
 

Последни материали
Виж
Към 2380 фермери са преведени 58,4 млн. лв.
Преведени са субсидиите за био растениевъди – утвърдени и в преход
В област Ловеч ще има 47 генератора
Нов команден пункт за градушки с 28 ракетни площадки се открива в Славяново
Приоритети за чувствителни сектори и аграрни обединения
Готови са насоките за интервенциите за преработка за над 305 млн. евро. Прием - януари
Пилешко, яйца, зехтин, бобови ще се търсят повече
Доклад на ЕК за пазарите до 2035 г.: Производството на свинско месо и вино ще намалее
Нови правила ще улесняват фермерите
ЕП с ключови промени за фермерите: Дори неорана, земята няма да променя предназначението си след 2026 година
Пресконференция
Полша няма да коленичи пред Меркосур, иска компенсация за всеки тон продукция
Свързани материали
Виж
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Пилешки бутчета за мъже
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини