Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Панирани пилешки воденички

Синор.БГ / 24.11.2017 г.

Измиваме воденичките със студена вода, посоляваме ги и ги варим в тенджера, докато омекнат. После ги отцеждаме, една по една ги овалваме в брашното, потапяме ги в разбитите яйца и ги поръсваме с черен пипер. Изпържваме ги до зачервяване в сгорещено олио.

Продукти: 1 кг пилешки воденички, 2 яйца, 3 с.л. брашно, 1 ч.ч. олио, 1 ч.л. смлян черен пипер, сол.

Панирани пилешки воденички
16693
 

Последни материали
Виж
Симеон Радев за реакцията на Русия
България празнува 140 години от Съединението на България
При ръст от едва 72 на сто в тонажа на доставените животни
Приходите от износа на едър рогат добитък от Украйна скочиха двойно
Добрата реколта от зърно в общността се отрази по същия начин на вноса
Износът на мека пшеница от ЕС се срина почти наполовина през юли и август
Полезни съвети
Есенно третиране на почвата срещу фитофтора
Заради натоварения туристически трафик и смъртния случай край Ябълково
Ограждат пореден път край Кюстендил срещу безстопанствени животни
Иззети са дългоцевни ловни оръжия, термоприцели, супресори и боеприпаси
Заловиха трима бракониери при 2 акции в национален парк само за ден
Свързани материали
Виж
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Пилешки бутчета за мъже
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини