Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.11.2017 г.

Панирани пилешки воденички

Измиваме воденичките със студена вода, посоляваме ги и ги варим в тенджера, докато омекнат. После ги отцеждаме, една по една ги овалваме в брашното, потапяме ги в разбитите яйца и ги поръсваме с черен пипер. Изпържваме ги до зачервяване в сгорещено олио.

Продукти: 1 кг пилешки воденички, 2 яйца, 3 с.л. брашно, 1 ч.ч. олио, 1 ч.л. смлян черен пипер, сол.

Панирани пилешки воденички
16570
 

Последни материали
Виж
Спрямо споразумението за свободна търговия от 2016 г. обаче квотите растат
ЕС реално ще внася по-малко пшеница, ечемик и захар от Украйна
Сушата обаче влошава състоянието на царевица точно преди опрашването
Жътвата на пшеницата и ечемика във Франция върви изпреварващо
Окрупняването в сектора продължава през последните 10 години
Поголовието от свине и говеда в Германия спада заедно с броя на фермите
Ниските цени правят производството му нерентабилно
Сушата унищожи и тазгодишната реколта български боб, вносът е 90 на сто
Доклад на Синор.БГ
Законопроектът за агрохранителната верига е като Ферари без двигател. Няма да запали!
Изгорели са 7 от общо 122 декара с пшеница в блока
Разследват пожар в житен блок край монтанско село за умишлен палеж
Свързани материали
Виж
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Пилешки бутчета за мъже
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини