Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
24.11.2017 г.

Панирани пилешки воденички

Измиваме воденичките със студена вода, посоляваме ги и ги варим в тенджера, докато омекнат. После ги отцеждаме, една по една ги овалваме в брашното, потапяме ги в разбитите яйца и ги поръсваме с черен пипер. Изпържваме ги до зачервяване в сгорещено олио.

Продукти: 1 кг пилешки воденички, 2 яйца, 3 с.л. брашно, 1 ч.ч. олио, 1 ч.л. смлян черен пипер, сол.

Панирани пилешки воденички
16480
 

Последни материали
Виж
От 4 юни 2025 г. започва постепенно предоставяте на достъп
БАБХ въвежда модул „Уведомления“ за животновъди към системата ВетИС
Суша и температурни колебания водят до значителни разлики по региони
Графикът за жътвата на есенната пшеница в Украйна се разтяга рязко
Жътвата започна
Турция обяви изкупни цени за хлебна и твърда пшеница, и ечемик
Фермерски пазар ще се проведе в Кърджали
България се сдоби със защитено наименование „Странджански билков чай“
Вече е със Защитено наименование за произход
Странджанският билков чай е вписан в европейски регистър
Свързани материали
Виж
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Пилешки бутчета за мъже
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини