Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Панирани пилешки воденички

Синор.БГ / 24.11.2017 г.

Измиваме воденичките със студена вода, посоляваме ги и ги варим в тенджера, докато омекнат. После ги отцеждаме, една по една ги овалваме в брашното, потапяме ги в разбитите яйца и ги поръсваме с черен пипер. Изпържваме ги до зачервяване в сгорещено олио.

Продукти: 1 кг пилешки воденички, 2 яйца, 3 с.л. брашно, 1 ч.ч. олио, 1 ч.л. смлян черен пипер, сол.

Панирани пилешки воденички
16901
 

Последни материали
Виж
За сезони 2025 и 2026 г.
Цената на поливната вода е утвърдена от Георги Тахов
Вносът е три пъти по-голям от експорта
С 21% е намалял за година българският износ на сирене и извара
Директор в в Европейската комисия
Милушев: Новата ОСП ще бъде проблем не за фермерите, а за администрацията
Благодарение на ръста на добивите при отглежданите в прериите култури
Канада прибра рекордни реколти от пшеница и рапица
При по-слабото предлагане и повишаването на цените на слънчогледовото масло
Слънчогледът в Украйна продължава постепенно да поскъпва
Само компании с 5000 служители ще продължат да ги следват
Над 80% от европейските фирми ще бъдат освободени от досегашните зелени правила
Свързани материали
Виж
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Пилешки бутчета за мъже
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини