Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Панирани пилешки воденички

Синор.БГ / 24.11.2017 г.

Измиваме воденичките със студена вода, посоляваме ги и ги варим в тенджера, докато омекнат. После ги отцеждаме, една по една ги овалваме в брашното, потапяме ги в разбитите яйца и ги поръсваме с черен пипер. Изпържваме ги до зачервяване в сгорещено олио.

Продукти: 1 кг пилешки воденички, 2 яйца, 3 с.л. брашно, 1 ч.ч. олио, 1 ч.л. смлян черен пипер, сол.

Панирани пилешки воденички
16785
 

Последни материали
Виж
Дървесината се оказва отнета общинска собственост
Задържаха каруца с половин кубик незаконни дърва за огрев в Стражишко
Влагата забави сеялките
Сеитбата на пшеница е с 67% назад, на рапица с 32% напред
Зърното леко поскъпна спрямо последния търг в Тунис
Родната пшеница пак е сред вероятните победители на търга в Алжир
Законодателство
Министър Иванов: Призовавам депутатите да отхвърлят „таксата водомер“ в Закона за ВиК
Интерактивна карта ще помогне за граждански контрол
Публичен електронен регистър за сечищата, дървесината и билетите предлагат депутати
Декларация
НАЗ се готви за протести след двуседмичното мълчание на властта
Свързани материали
Виж
Панирани крилца
Борба срещу корупцията
Пилешки крал в Румъния е привлечен под отговорност за укриване на данъци
Английски пилешки пастет
Пилешки бутчета по ориенталски
Леко селско италианско ястие
Пилешки бутчета за мъже
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини