Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.08.2015 г.

Английски пилешки пастет

Английски пилешки пастет

Леко сваряваме дробчетата и ги смиламе добре заедно с печеното месо (добре е да се прекара три пъти през месомелачката). Наръсваме с подправките и галетата, прибавяме разбитите яйца, млякото, кетчупа и разбъркваме много добре. Оставяме тази кайма да престои 30 мин. Изсипваме я в намаслена форма и печем 45 мин в слаба фурна. Оставяме пастета да си изстине във формата, обръщаме в продълговата чиния и го нарязваме на филийки. 

Продукти:200 г пресни пилешки дробчета, 150 г печено пилешко месо, 60 г галета, 2 яйца, 4 с.л. прясно мляко, щипка настъргано индийско орехче, 3 с.л. доматен сос подправен със захар и сол, магданоз, сол, масло за намазване на формата

Английски пилешки пастет
4624

Последни материали
Виж
Мнение
Еколози сигнализират за сеч в Борисовата градина
Напредък
Над 3 700 български стоки има по рафтовете в Кауфланд
Търговия
Турция ще засили вноса на пшеница въпреки по-високите цени
Интегриран национален план за климат и енергетика
До 2030 г. 32 на сто от енергията трябва да е от възобновяеми източници
Фонд Земеделие
Индикативният график за директните плащания ще бъде готов в края на януари
Намериха закопан бидон с гранати и взрив в Кърджалийско село
Свързани материали
Виж
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам