Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.08.2015 г.

Английски пилешки пастет

Леко сваряваме дробчетата и ги смиламе добре заедно с печеното месо (добре е да се прекара три пъти през месомелачката). Наръсваме с подправките и галетата, прибавяме разбитите яйца, млякото, кетчупа и разбъркваме много добре. Оставяме тази кайма да престои 30 мин. Изсипваме я в намаслена форма и печем 45 мин в слаба фурна. Оставяме пастета да си изстине във формата, обръщаме в продълговата чиния и го нарязваме на филийки. 

Продукти:200 г пресни пилешки дробчета, 150 г печено пилешко месо, 60 г галета, 2 яйца, 4 с.л. прясно мляко, щипка настъргано индийско орехче, 3 с.л. доматен сос подправен със захар и сол, магданоз, сол, масло за намазване на формата

Английски пилешки пастет
10000
 

Последни материали
Виж
Заради слабата слънчогледова реколта и сдържаните продажби от фермерите
Износът на високоолеиново слънчогледово масло от Украйна е на 7-годишно дъно
Спадът в средния надой натисна производството на мляко през януари
Млечните ферми в САЩ са намалели с 5 на сто през миналата година
Унгарското правителство търси споразумение с веригите за ограничаване на цените на храните
Работи се по 28 нови противоградни площадки
Тахов: С 2 милиона и половина декара могат да се увеличат напяваните площи в страната
Чили кон карне
В Гърция тръгват проекти за 135 милиона евро за преработка на селскостопански продукти
Свързани материали
Виж
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Пастет от телешки черен дроб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини