Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Английски пилешки пастет

Синор.БГ / 17.08.2015 г.

Леко сваряваме дробчетата и ги смиламе добре заедно с печеното месо (добре е да се прекара три пъти през месомелачката). Наръсваме с подправките и галетата, прибавяме разбитите яйца, млякото, кетчупа и разбъркваме много добре. Оставяме тази кайма да престои 30 мин. Изсипваме я в намаслена форма и печем 45 мин в слаба фурна. Оставяме пастета да си изстине във формата, обръщаме в продълговата чиния и го нарязваме на филийки. 

Продукти:200 г пресни пилешки дробчета, 150 г печено пилешко месо, 60 г галета, 2 яйца, 4 с.л. прясно мляко, щипка настъргано индийско орехче, 3 с.л. доматен сос подправен със захар и сол, магданоз, сол, масло за намазване на формата

Английски пилешки пастет
10530
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
Дунавските овощари с традиционното си изложение на 15 ноември в Русе
Субсидии по над 20 интервенции
До края на 2025 г. ДФ „Земеделие“ ще се задъха от плащания. Виж за какво!
В префектура Акита
Армията на Япония на крак, след като 12 души бяха убити от мечки
Въпроси към МЗХ
Градинари и овощари настояват за яснота по 200% националното съфинансиране за кризи
Практика
Орехите се садят задължително през есента
Предстои субсидията за газьола
В началото на декември МЗХ ще плати ОПДУ, общо плащанията за 2025-а ще са над 1 млрд.
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини