Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Английски пилешки пастет

Синор.БГ / 17.08.2015 г.

Леко сваряваме дробчетата и ги смиламе добре заедно с печеното месо (добре е да се прекара три пъти през месомелачката). Наръсваме с подправките и галетата, прибавяме разбитите яйца, млякото, кетчупа и разбъркваме много добре. Оставяме тази кайма да престои 30 мин. Изсипваме я в намаслена форма и печем 45 мин в слаба фурна. Оставяме пастета да си изстине във формата, обръщаме в продълговата чиния и го нарязваме на филийки. 

Продукти:200 г пресни пилешки дробчета, 150 г печено пилешко месо, 60 г галета, 2 яйца, 4 с.л. прясно мляко, щипка настъргано индийско орехче, 3 с.л. доматен сос подправен със захар и сол, магданоз, сол, масло за намазване на формата

Английски пилешки пастет
10637
 

Последни материали
Виж
Наведнъж
На първо и второ четене депутатите приеха промени в Закона за защита на растенията
ОСП след 2028 г.
ЕС ще отпуска до 200 хил. евро на ферма за въвеждане на агроекологични мерки
Инициатива „Ден на отворените врати“
Агрополихим въведе 139 студенти и ученици в реалната индустрия
Съвместно с фермерите
До 1 септември 2026 г. България трябва да има план за възстановяване на природата
Имат три фундаментални искания
Исторически протест: 10 хиляди фермери блокират днес центъра на Брюксел
Субсидиите са и за тези в преход
Биологичните пчелари получиха над 14 млн. лв. субсидии
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини