Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.08.2015 г.

Английски пилешки пастет

Леко сваряваме дробчетата и ги смиламе добре заедно с печеното месо (добре е да се прекара три пъти през месомелачката). Наръсваме с подправките и галетата, прибавяме разбитите яйца, млякото, кетчупа и разбъркваме много добре. Оставяме тази кайма да престои 30 мин. Изсипваме я в намаслена форма и печем 45 мин в слаба фурна. Оставяме пастета да си изстине във формата, обръщаме в продълговата чиния и го нарязваме на филийки. 

Продукти:200 г пресни пилешки дробчета, 150 г печено пилешко месо, 60 г галета, 2 яйца, 4 с.л. прясно мляко, щипка настъргано индийско орехче, 3 с.л. доматен сос подправен със захар и сол, магданоз, сол, масло за намазване на формата

Английски пилешки пастет
10203
 

Последни материали
Виж
ДФЗ преведе според ставките парите по еко схемата за намаляване използването на пестициди
При слънчогледа, растителните масла и останалите шротове е отчетен спад
Рапицата и соевият шрот носят ръста във вноса на маслодайния комплекс в ЕС
Определена е ставката по еко схемата за намаляване използването на пестициди
Младите фермери ще са на фокус в програмата
Земеделският министър на Полша е поканил на среща колегите си от ЕС
Спомената е частна сделка с България и нови преговори за покупка на родно зърно
Египет е закупил 180 000 тона пшеница с вероятен френски произход
На 8 юли процедурата приключва
ЕЦБ и ЕК: България е готова за еврото от януари 2026 г.
Свързани материали
Виж
Пастет от дроб с маслини
Брюкселски пастет
Рибен пастет
Пикантен гъбен пастет
Телешки пастет
Пастет от телешки дроб с маслини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини