Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
01.03.2017 г.

Панирани крилца

Накисваме крилцата във вода за 1 час, за да омекнат и станат крехки. Смесваме брашното, солта, босилека и черния пипер. Отцеждаме добре крилцата и ги овалваме старателно в приготвената смес. Изпържваме ги от всички страни до златисто в сгорещеното олио.

Продукти: 1 килограм пилешки крилца, сол, босилек, черен пипер, слънчогледово олио.

Панирани крилца
11596
 

Последни материали
Виж
ДФЗ преведе според ставките парите по еко схемата за намаляване използването на пестициди
При слънчогледа, растителните масла и останалите шротове е отчетен спад
Рапицата и соевият шрот носят ръста във вноса на маслодайния комплекс в ЕС
Определена е ставката по еко схемата за намаляване използването на пестициди
Младите фермери ще са на фокус в програмата
Земеделският министър на Полша е поканил на среща колегите си от ЕС
Спомената е частна сделка с България и нови преговори за покупка на родно зърно
Египет е закупил 180 000 тона пшеница с вероятен френски произход
На 8 юли процедурата приключва
ЕЦБ и ЕК: България е готова за еврото от януари 2026 г.
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини