Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Панирани крилца

Синор.БГ / 01.03.2017 г.

Накисваме крилцата във вода за 1 час, за да омекнат и станат крехки. Смесваме брашното, солта, босилека и черния пипер. Отцеждаме добре крилцата и ги овалваме старателно в приготвената смес. Изпържваме ги от всички страни до златисто в сгорещеното олио.

Продукти: 1 килограм пилешки крилца, сол, босилек, черен пипер, слънчогледово олио.

Панирани крилца
11864
 

Последни материали
Виж
Закупени са 60 000 тона с доставка до 10 март 2026 година
Фуражната пшеница поскъпна на международния търг в Южна Корея
Агрометеорологична прогноза за периода 7-13 ноември 2025 година
Очакваните валежи ще забавят сеитбата на пшеницата след агротехническите срокове
Проектобюджет 2026 г.
За издръжка на персонала на МЗХ и ДФЗ заедно държавата плаща по над 1 милион лева на ден
Президентът на Националната асоциация на зърнопроизводителите Тамаш Петьохази
Унгарските зърнопроизводители очакват още една трудна година, ще сменят култури
Испания отпуска 27,8 млн. евро безвъзмездна помощ за стопаните, засегнати от пожари
/Capnodis tenebrionis/
Черна златка шета из страната - разпространение по области
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини