Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.08.2014 г.

Постен тракийски гювеч

Нарязваме доматите на филийки, скълцваме ситно магданоза. Половината магданоз разстиламе на дъното на тавичка. Върху него нареждаме доматите. Поръсваме с 1/3 от галетата, покриваме със скълцан магданоз, редим домати, галета, домати. Поръсваме с червения пипер, заливаме с олиото и печем ястието във фурната, докато остане на мазнина. Вода не слагаме.

Продукти: 1 кг домати, 1 връзка магданоз, 3/4 ч. ч. олио, 2 с. л. галета, 1 ч. л. червен пипер, сол на вкус.

Постен тракийски гювеч
18132
 

Последни материали
Виж
Актуални данни
Статистиката съобщи, че основният внос на слънчоглед през 2023 г. бил от Румъния
Идва времето за събиране на охлюви
Предстоящо
От 8 май отваря врати детската ферма „Кеффа“
Актуални данни от МЗХ
Засетите площи с царевица и слънчоглед са с цели два милиона повече от миналата пролет
Когато искате с едно третиране да унищожите всички плевели в царевица
Ариго™ ВГ - хербицидът за контрол на всички важни плевелите при царевица
Фермерско изложение ще се проведе в Бургас
Свързани материали
Виж
Зимен гювеч с яйца
Кюфтенца по гръцки
Зимна чорба с леща
Зелени шницели с кайма
Фасул в гювечета
Маринована риба за зимата
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини