Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.08.2014 г.

Постен тракийски гювеч

Нарязваме доматите на филийки, скълцваме ситно магданоза. Половината магданоз разстиламе на дъното на тавичка. Върху него нареждаме доматите. Поръсваме с 1/3 от галетата, покриваме със скълцан магданоз, редим домати, галета, домати. Поръсваме с червения пипер, заливаме с олиото и печем ястието във фурната, докато остане на мазнина. Вода не слагаме.

Продукти: 1 кг домати, 1 връзка магданоз, 3/4 ч. ч. олио, 2 с. л. галета, 1 ч. л. червен пипер, сол на вкус.

Постен тракийски гювеч
18980
 

Последни материали
Виж
Биоплощи могат да се добавят неограничено до 3-ата година от ангажимента
Другата седмица се очакват плащания за биологичното животновъдство
Оцеляването на малките животновъди е под голям въпрос
Промени в закона за земеделските земи вдигнаха десетократно наеми на пасища
Предприети са мерки за контрол и ликвидиране на заболяването
БАБХ откри огнище на шарка по овцете и козите в Хасковско
С предимство за класиране са намиращите се наблизо ферми без нарушения
Площите с условия за пашуване в парк Рила са наполовина на планираните
Доклад на Синор.БГ
Какво се случи в земеделието през седмицата
Агнешки кебапчета
Свързани материали
Виж
Зимен гювеч с яйца
Кюфтенца по гръцки
Зимна чорба с леща
Зелени шницели с кайма
Фасул в гювечета
Маринована риба за зимата
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини