Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.11.2015 г.

Зимен гювеч с яйца

Нарязваме лука на филийки и го запържваме в сгорещената мазнина. Щом поомекне, поръсваме червения пипер и сипваме гювеча от консервата. Посоляваме, поръсваме с наситнен магданоз и разбъркваме. Прехвърляме сместа в глинен съд, разстиламе отгоре натрошеното сирене и заливаме с киселото мляко, което сме разбили с брашното и яйцата. Печем в умерена фурна до зачервяване.

Продукти: 1 консерва гювеч, 4 глави лук, 1 к.ч. олио, 1 ч.ч. натрошено сирене, 1 ч.ч. кисело мляко, 4-5 яйца, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, половин връзка ситно нарязан магданоз, сол.

 

Зимен гювеч с яйца
6099
 

Последни материали
Виж
Благодарение на морския коридор през българските териториални води
Украйна ни измести от пазара на пшеница в Индонезия
Биоплощи могат да се добавят неограничено до 3-ата година от ангажимента
Другата седмица се очакват плащания за биологичното животновъдство
Оцеляването на малките животновъди е под голям въпрос
Промени в закона за земеделските земи вдигнаха десетократно наеми на пасища
Предприети са мерки за контрол и ликвидиране на заболяването
БАБХ откри огнище на шарка по овцете и козите в Хасковско
С предимство за класиране са намиращите се наблизо ферми без нарушения
Площите с условия за пашуване в парк Рила са наполовина на планираните
Доклад на Синор.БГ
Какво се случи в земеделието през седмицата
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини