Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
30.11.2015 г.

Зимен гювеч с яйца

Нарязваме лука на филийки и го запържваме в сгорещената мазнина. Щом поомекне, поръсваме червения пипер и сипваме гювеча от консервата. Посоляваме, поръсваме с наситнен магданоз и разбъркваме. Прехвърляме сместа в глинен съд, разстиламе отгоре натрошеното сирене и заливаме с киселото мляко, което сме разбили с брашното и яйцата. Печем в умерена фурна до зачервяване.

Продукти: 1 консерва гювеч, 4 глави лук, 1 к.ч. олио, 1 ч.ч. натрошено сирене, 1 ч.ч. кисело мляко, 4-5 яйца, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, половин връзка ситно нарязан магданоз, сол.

 

Зимен гювеч с яйца
6144
 

Последни материали
Виж
ИАГ
Пожар в местността Каменица в парк Рилски манастир
Трусове около решение на Конституционния съд
Отговор дали Полша е против част от Зелената сделка?
Подготовка за Еврозоната
МЗХ обръща парите по интервенцията за застраховане в евро
На месечна обаче е отчетен слаб ръст от процент и половина
Вносът на слънчогледово масло в Индия се срина над 2 пъти през май на годишна база
Движение в цените на храните - НСИ
Нула процента инфлация за май, годишната – 3,7 на сто
За 11 месеца доставките на зърно от трети страни са намалели с 6 на сто
ЕС сви вноса на пшеница и ечемик за сметка на царевицата
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини