Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.03.2014 г.

Мусака с домашно пиле

Сварявате пилето, обезкостявате го. След това накълцвате с ножа месото на ситно. Към него прибавяте ориза, гъбите, нарязани на дребно и задушени с малко олио, жълтъците, магданоза (нарязан), сол и черен пипер на вкус и бульона. Всичко обърквате старателно и изсипвате в намазана с масло тавичка, добявате олио и печете в умерена фурна. Разбивате белтъците и ги изсипвате върху готовата мусака, поръсвате отгоре с настърган кашкавал и запичате мусаката отгоре.

Продукти за мусаката: 1 голямо пиле, 1/2 ч.ч. ориз, 1 ч.ч. гъби, 2 яйца, 1 връзка магданоз, сол, черен пипер, 2 ч.ч. пилешки бульон, 4-5 с.л. олио, 150 г настърган кашкавал.

Мусака с домашно пиле
10046
 

Последни материали
Виж
Система за електронно управление
Инструкции как да получите своето УРН за електронно кандидатстване в ДФЗ
Въпреки негативните ефекти от войната в Украйна
България е значим фактор в международния пазар на изделия от дървесина
Безвъзмездно изготвяне на документите
Стартира приема за подпомагане на малките земеделски стопани
19-22.11.2024 г.
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
От януари до октомври включително на годишна база
Молдова вдигна двойно приходите от износа на ябълки за ЕС
Насоки кандидатстване
Автоматично одобряват проектите на много малки фермери, натрупали 52 точки
Свързани материали
Виж
Мусака от картофи, ориз и домати
Мусака с ориз
Беломорска мусака
Мусака с кускус
Само за мъже
Мусака със зрял боб
Корейска мусака
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини