Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Мусака от коприва

Синор.БГ / 16.04.2013 г.

Запържва се лук. Слага се копривата, заедно с кимион, индийско орехче, джоджен, чубрица, черен пипер. Пържи се 1-2 минути и се добавя ориза (ориза предварително се подготвя по следният начин оставя се 30 минути във вода, след което се измива, изцежда и се оставя да изсъхне). След като се изпържи, се залива с хладка вода в съотношение 1:4 и се пече във фурна. След като му изври водата, се прави заливка за мусака от брашно, кисело мляко, сирене и пресен магданоз. Това се разбърква и се залива. Допича се.

Мусака от коприва
26065
 

Последни материали
Виж
Кампания
За 4 дни са събрани 250 чувала с боклуци около връх Ком
МЗХ започва изграждане на мрежа от наземни генератори за борба с градушките
Франция, Италия и Полша искат защита за агросекторите си
ЕК ще публикува днес търговското споразумение с МЕРКОСУР
Предстоящо
На 9 септември в Смолян НССЗ организира обучение за картофопроизводителите
Южноцентралното държавно предприятие с проект за над 6 милиона ще намалява щетите от мечки
ДФЗ
Доплащането за младите фермери е близо 2,50 лева на декар
Свързани материали
Виж
Съвети за градинаря
Ето какво да добавим в ямките при засаждане на доматите!
Супа от фасул и коприва
Приготвяне на течен тор
Копривата е отличен органичен тор за краставиците
Каша от коприва
Зелен гювеч по сръбски
Полезни съвети
Настойка от коприва за ефективно подхранване на овошките и зеленчуците
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини