Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.04.2013 г.

Мусака от коприва

Запържва се лук. Слага се копривата, заедно с кимион, индийско орехче, джоджен, чубрица, черен пипер. Пържи се 1-2 минути и се добавя ориза (ориза предварително се подготвя по следният начин оставя се 30 минути във вода, след което се измива, изцежда и се оставя да изсъхне). След като се изпържи, се залива с хладка вода в съотношение 1:4 и се пече във фурна. След като му изври водата, се прави заливка за мусака от брашно, кисело мляко, сирене и пресен магданоз. Това се разбърква и се залива. Допича се.

Мусака от коприва
25222
 

Последни материали
Виж
Насоки за кандидатстване
Важни уточнения за курсовете за обучение, по които вървят разяснения до 17 февруари
Важно!
До края на януари попълнене анкета доколко дигитализирани са младите хора в селските райони
Предстоящо
На 8 и 9 април ще се проведе втората конференция по Пакта за селските райони
Министър Тахов е категоричен
Тазгодишната кампания по директни плащания ще стартира навреме
До 22 април е отворен прием за подпомагане на занаяти в селските райони
Образци на възраженията се генерират автоматично до 7 февруари 2025 г.
Фермерите могат да се запознаят с обхвата на проекта на слой Физически блокове в СЕУ
Свързани материали
Виж
Супа от фасул и коприва
Приготвяне на течен тор
Копривата е отличен органичен тор за краставиците
Каша от коприва
Зелен гювеч по сръбски
Полезни съвети
Настойка от коприва за ефективно подхранване на овошките и зеленчуците
Практика
Борим се срещу вредителите в градината с обикновени отвари
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини