Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.12.2024 г.

Зрял фасул с ориз по чирпански

Зрял фасул с ориз по чирпански

Накисваме предварително фасула до пълно набъбване, измиваме го и го варим заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме ориза, ситно нарязаните чушки и сол на вкус. След 10-15 минути изсипваме ястието в тавичка, заливаме със сгорещеното олио и запържения червен пипер и запичаме във фурната.

Продукти: 1 1/2 ч. ч. зрял фасул, 1/2 ч. ч. ориз, 2 глави лук, 1/2 ч. ч. олио, 1 ч. л. червен пипер, 6 чушки (от туршия), сол.

Зрял фасул с ориз по чирпански
7259
 

Последни материали
Виж
Съставени са 179 акта за нарушаване на законите за горите и лова
Служители на СЦДП задържаха 6 автомобила и 7 каруци през февруари
С участието на замминистър, директор на дирекция и експерти от МЗХ и ДФЗ
В Ямбол предстои среща с фермери за директните плащания
При подадени проектни предложения за 92,5 милиона лева
Сключени са 51 договора за 27,6 милиона лева по ПМДРА 2021-2027
Издирват фактическия притежател на отпадъка с изтекъл срок на годност
Запечатаха нерегламентиран склад с негодни препарати за растителна защита в Шуменско
По-рано започва пръскането срещу комари в София
Задържаха 23 кубически метра едра дървесина заедно с трактора
Свързани материали
Виж
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Бобена плакия
Празничен фасул
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини