Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.12.2024 г.

Зрял фасул с ориз по чирпански

Зрял фасул с ориз по чирпански

Накисваме предварително фасула до пълно набъбване, измиваме го и го варим заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме ориза, ситно нарязаните чушки и сол на вкус. След 10-15 минути изсипваме ястието в тавичка, заливаме със сгорещеното олио и запържения червен пипер и запичаме във фурната.

Продукти: 1 1/2 ч. ч. зрял фасул, 1/2 ч. ч. ориз, 2 глави лук, 1/2 ч. ч. олио, 1 ч. л. червен пипер, 6 чушки (от туршия), сол.

Зрял фасул с ориз по чирпански
7556
 

Последни материали
Виж
Форум В Стара Загора
АЧС извади българското свиневъдство от строя за цели две години
Турция се похвали с най-добрия риболовен сезон на паламуд
2024 г. беше най-топлата година, регистрирана за Европа
Европа е най-бързо затоплящият се континент, пострадаха 413 000 души през 2024
УС на ДФЗ
Одобрени са помощите за изложения за БФС и за някои животновъдни организации
УС на ДФЗ
Одобрени са 26 млн. лв. държавна помощ за екарисажите, но променят указанията
Разходите за заплати в дружествата са по-големи от приходите
„Напоителни системи“ поглъща две губещи държавни фирми
Свързани материали
Виж
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Бобена плакия
Празничен фасул
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини