Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зрял фасул с ориз по чирпански

Синор.БГ / 11.12.2024 г.
Зрял фасул с ориз по чирпански

Накисваме предварително фасула до пълно набъбване, измиваме го и го варим заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме ориза, ситно нарязаните чушки и сол на вкус. След 10-15 минути изсипваме ястието в тавичка, заливаме със сгорещеното олио и запържения червен пипер и запичаме във фурната.

Продукти: 1 1/2 ч. ч. зрял фасул, 1/2 ч. ч. ориз, 2 глави лук, 1/2 ч. ч. олио, 1 ч. л. червен пипер, 6 чушки (от туршия), сол.

Зрял фасул с ориз по чирпански
8972
 

Последни материали
Виж
Спасени са 80 000 яйца и 2 сгради, няма пострадали хора
Пожар в люпилня за пилета край сливенско село унищожи 2 помещения
Тъй като дискриминира и демотивира организациите на производители
Аграрната камара отхвърля критерий от интервенциите за инвестиции
Производителите отричат да спекулират с цените и обвиняват търговците
Хлябът е поскъпнал с над 20 на сто за година най-вече заради върнатото ДДС
Доклад на Синор.БГ
Седмицата: Защо Човекът от високия кабинет отказва среща с НАЗ?
Овче и агнешко месо в момента не се преработват у нас
Българското говеждо и свинско не достигат за работата на преработвателите
Без издадено разрешително за лов и извън района на ловната му дружина
Задържаха заподозрян в бракониерство в землището на врачанско село
Свързани материали
Виж
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Зрял фасул с тиква
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини