Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.12.2024 г.

Зрял фасул с ориз по чирпански

Зрял фасул с ориз по чирпански

Накисваме предварително фасула до пълно набъбване, измиваме го и го варим заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме ориза, ситно нарязаните чушки и сол на вкус. След 10-15 минути изсипваме ястието в тавичка, заливаме със сгорещеното олио и запържения червен пипер и запичаме във фурната.

Продукти: 1 1/2 ч. ч. зрял фасул, 1/2 ч. ч. ориз, 2 глави лук, 1/2 ч. ч. олио, 1 ч. л. червен пипер, 6 чушки (от туршия), сол.

Зрял фасул с ориз по чирпански
4880
 

Последни материали
Виж
Зам. министрите на земеделието Янислав Янчев и Иван Капитанов
От МЗХ обещават кампанията за директни плащания да приключва отново на 9 юни
Ръстът е сдържан от поевтиняването на културата на международните пазари
Изкупните цени на царевицата в Украйна продължават да се повишават
Сухото време даде възможност на фермерите в Европа да довършат сеитбата
Есенниците в части от България и Румъния не са достатъчно закалени
БАБХ
Потушено е огнище на шарка по овцете в Кърджалийско
Индикативен график
Започва прием на проекти на фермерските групи и организации
От днес до 21 декември в Букурещ се провежда голям фермерски „Коледен панаир“
Свързани материали
Виж
Празничен фасул
Зрял фасул с праз и маслини
Зрял фасул в гювечета
Зрял фасул със сланина
(Продължение)
Почвената обработка в борба с плевелите след прибиране на реколтата
Добруджански земеделски институт проведе демонстрационни обучения за фасул и слънчоглед
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини