Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зрял фасул с тиква

Синор.БГ / 03.09.2025 г.
Зрял фасул с тиква

Заливаме фасула със студена вода, докато го покрие, и варим 30 мин.. Прибавяме част от мазнината и варим до омекване заедно с част от ситно нарязаният лук. Прибавяме тиквата, обелена и нарязана на филийки. Варим ястието до пълното омекване на фасула и тиквата. Няколко минути преди да го свалим от огъня прибавяме останалата част от лука, задушен в останалата част от мазнината заедно с червения пипер, солта и ситно нарязания джоджен. 

Продукти за 4 порции: 250г зрял фасул, 750 г тиква, 2 глави лук, 1 к.ч.олио, джоджен, червен пипер, сол

Зрял фасул с тиква
3824
 

Последни материали
Виж
Средствата са по проекти от ПРСР
Фонд Земеделие получава допълнителни 10 млн. лв. за ДДС на общините
JCB представя новото поколение високотехнологични трактори Fastrac 6000
На търговете и при двете култури обаче бе постигнато понижение на цените
В Южна Корея наблягат на вноса на фуражна царевица за сметка на хлебната пшеница
Агрометеорологична прогноза за периода 19-25 декември 2025 година
Развитието на есенниците може да продължи само в някои южни райони и по Черноморието
Директни плащания
ДФЗ преведе и 43 млн. лв. по НАТУРА 2000 – последно плащане за 2025 г.
Ще има втори транш
По-голямата част от помощта за акциза върху горивата е изплатена
Свързани материали
Виж
Спагети с кайма и зрял боб
Говеждо с боб и прясно зеле
Касуле
Зрял фасул с тиква
Лозови сарми с леща
Леща по манастирски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини