Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зрял фасул с тиква

Синор.БГ / 03.09.2025 г.
Зрял фасул с тиква

Заливаме фасула със студена вода, докато го покрие, и варим 30 мин.. Прибавяме част от мазнината и варим до омекване заедно с част от ситно нарязаният лук. Прибавяме тиквата, обелена и нарязана на филийки. Варим ястието до пълното омекване на фасула и тиквата. Няколко минути преди да го свалим от огъня прибавяме останалата част от лука, задушен в останалата част от мазнината заедно с червения пипер, солта и ситно нарязания джоджен. 

Продукти за 4 порции: 250г зрял фасул, 750 г тиква, 2 глави лук, 1 к.ч.олио, джоджен, червен пипер, сол

Зрял фасул с тиква
1396
 

Последни материали
Виж
80% от средствата ще бъдат гарантирани от държавата
Полша обмисля да подпомогне зърнопроизводителите с евтин заем, вместо със субсидии
Няма да е септември, няма да е есента
Стартирането на първия Магазин за хората се отлага за края на годината
Среща в МЗХ с браншови организации
Започна обсъждане на промени в Закона за собствеността на земята
Жителите на с. Крива бара събират пари
29-годишен фермер влезе в огъня, за да спаси селото си и ... остана без трактор
Закъснели сме
Утре да започне ваксинирането срещу шарка по овце и кози, призова шефът на Съюза на ветеринарите
За по-добро хранене на растенията
Ползи от лимонената киселина за градината
Свързани материали
Виж
Гювеч с агнешки дреболии
Дроб на скара с пушени гърди
Есенна супа
Риба плакия
Плакия по градинарски
Зеленчуково ястие за зимата
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини