Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зрял фасул с тиква

Синор.БГ / 03.09.2025 г.
Зрял фасул с тиква

Заливаме фасула със студена вода, докато го покрие, и варим 30 мин.. Прибавяме част от мазнината и варим до омекване заедно с част от ситно нарязаният лук. Прибавяме тиквата, обелена и нарязана на филийки. Варим ястието до пълното омекване на фасула и тиквата. Няколко минути преди да го свалим от огъня прибавяме останалата част от лука, задушен в останалата част от мазнината заедно с червения пипер, солта и ситно нарязания джоджен. 

Продукти за 4 порции: 250г зрял фасул, 750 г тиква, 2 глави лук, 1 к.ч.олио, джоджен, червен пипер, сол

Зрял фасул с тиква
192
 

Последни материали
Виж
Позиция на „Копа и Коджека“
Бездната между ЕС и фермерите расте заради натиска по споразумението с Меркосур
ЕК представи на евродепутатите проектоспоразумението
С Меркосур износът на земеделски стоки от ЕС ще нарасне до 50 процента, съобщи Еврокомисията
12% от животните вече са с турска ваксина и ще бъдат убити
Овцевъди към БАБХ: Предлагате бърза или бавна смърт на овцете, и друго няма
Зрял фасул с тиква
Дебатите са разгорещени
Сидератите и зимуването на голите охлюви
Северна Македония удължи забраната за разходки в гората, глобата е до 2000 евро
Свързани материали
Виж
Зеленчуково ястие за зимата
Пълнено пиле с кайма
Агнешко горски гювеч
Кръчмарско кюфте на скара
Пълнени картофи по панагюрски
Плакия по градинарски
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини