Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Стерилизирана царска туршия

Синор.БГ / 19.09.2024 г.
Стерилизирана царска туршия

Нарязваме камбите на парчета, целината нарязваме на кубчета, чесъна – на филийки, а моркови на кръгчета. Слагаме изброените подправки на дъното на всеки буркан и редим зеленчуците, като между тях слагаме по-едро нарязани листа и дръжки целина и наситнен чесън. Допълваме бурканите с вода, затваряме херметически и стерилизираме 10 мин. 

Продукти: 6 кг червени камби, 2 кг карфиол, 1.5 кг моркови, 1 глава чесън, 1 глава целина с листата; за всеки буркан:1 непълна с.л. сол, 1.5 с.л. захар, оцет до резката на дъното на буркана, 2 с.л. олио, 7-8 зърна черен пипер

Подготовка на почвата за засаждане на зимен чесън

Стерилизирана царска туршия
96356
 

Последни материали
Виж
След октомврийските дъждове – дори в областите с продължителна суша
Влагата е достатъчна за есенниците в по-голямата част от Украйна
За пет проекта
ДФЗ плати 2,2 млн. лв. по Рибарската програма, над половината са за ИАРА
Отново бяха закупени само половината от планираните 120 000 тона
Фуражният ечемик поскъпна на международния търг в Йордания
С писмена процедура
МЗХ тихо ще премахне молуларната ставка в обвързаното подпомагане за животни
Обсъждане на насоките за кандидатстване с инвестиционни проекти
ЕК и МЗХ отхвърлиха исканията на фермерските групи за промени във финансовите критерии
Срещи с бранша
Ще броят стопанствата по области, преди да се предложи проектозакон за браншовите организации
Свързани материали
Виж
Рязано кисело зеле с ябълки
Мариновани лукчета
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от патладжани със зеле
Маринован карфиол
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини