Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.09.2024 г.

Стерилизирана царска туршия

Стерилизирана царска туршия

Нарязваме камбите на парчета, целината нарязваме на кубчета, чесъна – на филийки, а моркови на кръгчета. Слагаме изброените подправки на дъното на всеки буркан и редим зеленчуците, като между тях слагаме по-едро нарязани листа и дръжки целина и наситнен чесън. Допълваме бурканите с вода, затваряме херметически и стерилизираме 10 мин. 

Продукти: 6 кг червени камби, 2 кг карфиол, 1.5 кг моркови, 1 глава чесън, 1 глава целина с листата; за всеки буркан:1 непълна с.л. сол, 1.5 с.л. захар, оцет до резката на дъното на буркана, 2 с.л. олио, 7-8 зърна черен пипер

Стерилизирана царска туршия
6721
 

Последни материали
Виж
Съвет на ЕС
България ще поиска спиране на вноса на яйца от Украйна
В Системата за мониторинг площ ще се проследява наличие на оран във всички декларирани затревени площи
С цел популяризиране на местното производство и туризма
В събота се провежда празникът на самоковския картоф
Горещото време натисна добивите, украинският мед подбива цената на родния
Пчеларите в Кюстендилско изпращат изключително тежка година
Тахов: Субсидиите към животновъдите се изплащат регулярно и своевременно
Тунис провежда нова процедура днес за 125 000 тона мека пшеница
Хлебната пшеница поскъпна на търга в Йордания
Свързани материали
Виж
Смесена туршия
Туршия от кисели краставички със синап
Сурова рязана туршия
Люта саламурена туршия
Класическа сурова туршия
Зелена туршия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини