Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.07.2022 г.

Гъби с магданоз

Гъби с магданоз

Почистваме, измиваме и нарязваме на четвъртинки гъбите, а ако са дребни, може да останат и цели. Варим ги в подсолена вода около 30 минути. Задушаваме лука в олиото, добавяме подправките, брашното и доматите, нарязани на ситно. Добавяме гъбите и водата, в която са врели. Щом сместа заври, слагаме едро нарязания магданоз и черния пипер. Варим на слаб огън още 30 минути. Накрая застройваме ястието с яйцата и киселото мляко.

Продукти: 500 г гъби, ½ ч. ч. олио, 1 връзка зелен лук или 2 глави стар, 2-3 домата, сол, 1 ч. л. червен пипер, черен пипер, 2 връзки магданоз, 2 яйца, 1 ч. ч. кисело мляко.

Гъби с магданоз
9225
 

Последни материали
Виж
Министър Вътев и пет браншови организации подписаха споразумение за подпомагане и развитие на сектора
Преди да се вземат контрамерки
До 15 март ЕК събира мнения за нелоялни търговски практики при храните
Учени обсъдиха с агроминистерството приоритетите за биоразнообразието на горите
България настоява за оптимизиране контрола на риболова в Черно море
Отворено писмо
Над 70 фермери от Пиринско с молба да бъдат субсидирани за пасторализъм в природните паркове
Особено при соята и царевицата
Китай ще остане водещ вносител на фуражни култури още 10 години
Свързани материали
Виж
Гъби в гювече
Промени в Закона за данъците върху доходите на физическите лица
Работодатели ще наемат лица и без да сключват трудови договори
Патентен данък за събирачите на билки - предложение
Данъчни промени - плащате само след получаване на касова бележка
В Пазарджишкото село Крали Марково
Откриха над 2 тона и половина гъби пачи крак без документи за произход
Водороден пероксид за предпазване на разсада от сечене и гъбни комари
Една млада наука - на 50 години
Животът под земята – всичко за почвените гъби
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини