Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
07.07.2022 г.

Гъби с магданоз

Гъби с магданоз

Почистваме, измиваме и нарязваме на четвъртинки гъбите, а ако са дребни, може да останат и цели. Варим ги в подсолена вода около 30 минути. Задушаваме лука в олиото, добавяме подправките, брашното и доматите, нарязани на ситно. Добавяме гъбите и водата, в която са врели. Щом сместа заври, слагаме едро нарязания магданоз и черния пипер. Варим на слаб огън още 30 минути. Накрая застройваме ястието с яйцата и киселото мляко.

Продукти: 500 г гъби, ½ ч. ч. олио, 1 връзка зелен лук или 2 глави стар, 2-3 домата, сол, 1 ч. л. червен пипер, черен пипер, 2 връзки магданоз, 2 яйца, 1 ч. ч. кисело мляко.

Гъби с магданоз
1545

Последни материали
Виж
Иновативно
Калифорнийски фермер с пилотна програма за беритба на плодове с дронове
Център за оценка на риска
Нов стрес за птицевъдството – до 2027 г. се минава изцяло към безклетъчно отглеждане на кокошки!
Служебен кабинет
Гечев ще назначи студент в екипа си – дано е с фермерско потекло!
Природни стихии
След пожара край Елшица държавните гори ще бъдат възстановени
Гечев: „Стратегическият план е приоритет, планираме да е готов през октомври”
Агроминистърът има екшън план по проблема с вноса на зърно от Украйна
Свързани материали
Виж
Ползи и вреди
Тревожна ли е появата на гъби в градината и трябва ли да ги премахваме?
За гъбните болести, известни като главни
Чисти и здрави зърна!
По повод нападение над жена, беряла гъби край Белица
Отстрел на мечки ще има само след второ нападение над хора, решиха експерти
Говеждо месо с гъби
Леща с гъби
Част 2
Гъбни болести, поразяващи пониците, корените и стъблената основа на житните
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2022
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам