Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.06.2022 г.

Запечено пюре от стар фасул

Запечено пюре от стар фасул

Накисваме фасула за 12 часа. Варим до пълно омекване почистения и измит фасул. Пасираме го. Прибавяме маслото, галетата, добре разбитите яйца, ситно нарязания магданоз и черния пипер. Посоляваме. Разбъркваме добре, изсипваме пюрето в тавичка и го запичаме във фурната.

Продукти: 250 г стар фасул, 2 с. л. краве масло, 3 яйца, 2 с. л. галета, ¼ китка магданоз, смлян черен пипер и сол на вкус.

Запечено пюре от стар фасул
6499

Последни материали
Виж
Управлява потомствената пчеларска ферма с над 5000 кошера
Красен Топалов е Пчелар на България за 2023 година
Ще бъдат хуманно умъртвени около 66 000 подрастващи птици
Откриха второ огнище на птичи грип в Генерал Тошево
Заради очертаващите се положителни перспективи пред сектора
Arla повиши изкупните цени на млякото във Великобритания за декември
По-евтино отпреди 3 месеца и по-скъпо от последните търгове в Алжир и Тунис
Йордания закупи само половината от планирания фуражен ечемик
Европейски търговци го смесват и продават като местно за увеличаване на печалбите
Брашното в Украйна излиза с 40 на сто по-евтино от това в ЕС
Планирано е приемане на Закон за виното и спиртните напитки до края на 2024 година
Създадоха консултативен съвет и за лозаро-винарския сектор
Свързани материали
Виж
Германия финансира с 5,2 милиона евро отглеждането на бобови култури
Международен проект
Граждани могат да култивират нови сортове фасул през смартфона си
Боб чорба с цвекло и целина
Практика
Трябва да пазим растенията от прекомерно торене
Как да се справим с този упорит вредител
Напаст от белокрилка в горещините
Време е да засеем фасула – правила за добри добиви
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам