Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.06.2022 г.

Запечено пюре от стар фасул

Запечено пюре от стар фасул

Накисваме фасула за 12 часа. Варим до пълно омекване почистения и измит фасул. Пасираме го. Прибавяме маслото, галетата, добре разбитите яйца, ситно нарязания магданоз и черния пипер. Посоляваме. Разбъркваме добре, изсипваме пюрето в тавичка и го запичаме във фурната.

Продукти: 250 г стар фасул, 2 с. л. краве масло, 3 яйца, 2 с. л. галета, ¼ китка магданоз, смлян черен пипер и сол на вкус.

Запечено пюре от стар фасул
7965
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
През юни в София се организира българо-китайски бизнес форум
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 17-23 май 2024 година
Времето остава неустойчиво с чести валежи, но при по-високи температури
Семо Семков, продуктов мениджър за „Кубота България“
КББГ ООД представи на БАТА АГРО прецизната си навигация Ag Leader, произведена в Айова
Обзор на Софийска стокова борса за периода 14-17 май 2024 година
Май продължава в приспивно темпо и без сделки със зърно на борсата
Петкратно увеличение на огнищата с Африканска чума при домашните свине
Продажбите на пестициди в ЕС намаляват
Свързани материали
Виж
Зрял фасул с праз и моркови
Германия финансира с 5,2 милиона евро отглеждането на бобови култури
Международен проект
Граждани могат да култивират нови сортове фасул през смартфона си
Боб чорба с цвекло и целина
Практика
Трябва да пазим растенията от прекомерно торене
Как да се справим с този упорит вредител
Напаст от белокрилка в горещините
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини