Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.06.2022 г.

Запечено пюре от стар фасул

Запечено пюре от стар фасул

Накисваме фасула за 12 часа. Варим до пълно омекване почистения и измит фасул. Пасираме го. Прибавяме маслото, галетата, добре разбитите яйца, ситно нарязания магданоз и черния пипер. Посоляваме. Разбъркваме добре, изсипваме пюрето в тавичка и го запичаме във фурната.

Продукти: 250 г стар фасул, 2 с. л. краве масло, 3 яйца, 2 с. л. галета, ¼ китка магданоз, смлян черен пипер и сол на вкус.

Запечено пюре от стар фасул
9944
 

Последни материали
Виж
Засега са по-ниски спрямо други държави
В Еврозоната цените на производителите ще се повишат според проф. Иванов
Краен срок за прием на заявления за борба с теления червей по картофите
ФАО: култури като пшеница, кафе, боб и маниока могат да загубят половината от най-добрите земи за отглеждането им
Защо горчат тиквичките?
Цените на пшеницата нова реколта падат в Украйна
Новият Case IH Farmall C: повече мощност, функционалности и възможности за персонализиране
Свързани материали
Виж
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини