Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Крем супа зрял фасул с праз и бекон

Синор.БГ / 29.11.2021 г.
Крем супа зрял фасул с праз и бекон

Накисваме фасула за 1 нощ в студена вода. На другия ден го изплакваме и го сваряваме до готовност (не забравяйте да хвърлите първата вода, след като заври. Напълнете отново с гореща вода от кана.).  Подправяме със сол, девисил, джоджен и черен пипер. Пасираме с пасатор.

Запичаме бекона на средна температура и без мазнина.

Сервираме пасирания боб гарниран с бекон и праз лук.

Продукти: 400 г зрял фасул, 1 стрък праз, 200 грама бекон, девисил, джоджен, черен пипер, сол.

Крем супа зрял фасул с праз и бекон
18085
 

Последни материали
Виж
Единствено при рапичното масло спадът е доста под 20 на сто
ЕС сви вноса на основните растителни масла през миналия сезон
Темпото изпреварва миналогодишното и средното за последните 5 години
Сеитбата на есенниците и жътвата на царевицата във Франция напредват бързо
Засетите площи с пшеница гонят 600 000 декара, с рапица надхвърлят 100 000
Под 7 на сто от площите с царевица остават неприбрани в Добричко
Полезни съвети
Как да подобрим почвата в оранжерията през есента
Третото издание на информационна кампания на МЗХ започва от 7 ноември
Пак ще убеждават фермерите да се захванат с биологично производство
Насоки за кандидатстване
Със 107 точки за проект на оперативна група гарантирано сте одобрен
Свързани материали
Виж
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Зрял фасул с тиква
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини