Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.11.2021 г.

Крем супа зрял фасул с праз и бекон

Крем супа зрял фасул с праз и бекон

Накисваме фасула за 1 нощ в студена вода. На другия ден го изплакваме и го сваряваме до готовност (не забравяйте да хвърлите първата вода, след като заври. Напълнете отново с гореща вода от кана.).  Подправяме със сол, девисил, джоджен и черен пипер. Пасираме с пасатор.

Запичаме бекона на средна температура и без мазнина.

Сервираме пасирания боб гарниран с бекон и праз лук.

Продукти: 400 г зрял фасул, 1 стрък праз, 200 грама бекон, девисил, джоджен, черен пипер, сол.

Крем супа зрял фасул с праз и бекон
16532

Последни материали
Виж
Съвети към градинаря
Грешки, които често допускаме в есенните грижи за малините
Очаква се прегласуване на член 9
Парламентът е в шах заради новите осигуровки за земеделските производители
„Празника на пелина“ ще се проведе тази събота в село Змейово
Предстоящо
От 17 до 20 януари 2024 г. ще се проведе 16-ият Глобален форум за прехрана и земеделие
ГДБОП задържа организирана престъна група за незаконен дърводобив в Перник
Архитект® – още един голям и иновативен проект на БАСФ, реализиран в партньорство с българските фермери
Свързани материали
Виж
Германия финансира с 5,2 милиона евро отглеждането на бобови култури
Международен проект
Граждани могат да култивират нови сортове фасул през смартфона си
Боб чорба с цвекло и целина
Практика
Трябва да пазим растенията от прекомерно торене
Как да се справим с този упорит вредител
Напаст от белокрилка в горещините
Запечено пюре от стар фасул
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини