Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
29.11.2021 г.

Крем супа зрял фасул с праз и бекон

Крем супа зрял фасул с праз и бекон

Накисваме фасула за 1 нощ в студена вода. На другия ден го изплакваме и го сваряваме до готовност (не забравяйте да хвърлите първата вода, след като заври. Напълнете отново с гореща вода от кана.).  Подправяме със сол, девисил, джоджен и черен пипер. Пасираме с пасатор.

Запичаме бекона на средна температура и без мазнина.

Сервираме пасирания боб гарниран с бекон и праз лук.

Продукти: 400 г зрял фасул, 1 стрък праз, 200 грама бекон, девисил, джоджен, черен пипер, сол.

Крем супа зрял фасул с праз и бекон
16997
 

Последни материали
Виж
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Обзор на Софийска стокова борса за периода 16-19 април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата вдигнаха оферти с до 40 лева на тон
От 23 до 26 април в Интер експо център
Над 100 изложители ще се представят на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Свързани материали
Виж
Зрял фасул с праз и моркови
Германия финансира с 5,2 милиона евро отглеждането на бобови култури
Международен проект
Граждани могат да култивират нови сортове фасул през смартфона си
Боб чорба с цвекло и целина
Практика
Трябва да пазим растенията от прекомерно торене
Как да се справим с този упорит вредител
Напаст от белокрилка в горещините
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини