Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.01.2021 г.

Спагети с кайма

Спагети с кайма

Нарязваме лука, моркова, целината и магданоза на дребно и ги задушаваме в сгорещеното масло. Добавяме каймата, а след малко – бульона. Сипваме доматеното пюре и нарязаните домати. Подправяме с босилека, черен пипер и сол на вкус. Задушаваме 30 мин на умерен огън. Сипваме виното и задушаваме още 5-6 мин. Сваряваме спагетите в подсолена вода, отцеждаме и ги разпределяме в чиниите за сервиране. Върху спагетите сипваме от приготвената смес и поръсваме с настърган кашкавал.

Продукти за 4 порции: 400 г спагети, 300 г кайма, 1 глава лук, 1 морков, 1 стрък целина, 80 г краве масло, 1 1/2 к.ч. месен бульон, 2 с.л. доматено пюре, 250 г белени домати от консерва, 1 1/2 к.ч. червено вино, 100 г кашкавал, 1 ч.л. нарязан босилек, магданоз, черен пипер, сол.

Спагети с кайма
14132

Последни материали
Виж
Решения на Министерския съвет
Регламентират се изискванията към хранителните добавки
Важни текстове за пивоварите
Кабинетът прие промени в Закона за акцизите и данъчните складове
Решения на Министерския съвет
На кои дати са религиозните празници, извън тези на източноправославието, през 2022 г.
Институтът по почвознение
Ново издание за здравеопазването на културите
Ароматите на пипера
БАБХ
Отпаднаха ограниченията за износ на свинско месо от България
Свързани материали
Виж
Спагети от Кампания
Спагети от Кампания
Спагети с кайма и зрял боб
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам