Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.01.2021 г.

Спагети с кайма

Спагети с кайма

Нарязваме лука, моркова, целината и магданоза на дребно и ги задушаваме в сгорещеното масло. Добавяме каймата, а след малко – бульона. Сипваме доматеното пюре и нарязаните домати. Подправяме с босилека, черен пипер и сол на вкус. Задушаваме 30 мин на умерен огън. Сипваме виното и задушаваме още 5-6 мин. Сваряваме спагетите в подсолена вода, отцеждаме и ги разпределяме в чиниите за сервиране. Върху спагетите сипваме от приготвената смес и поръсваме с настърган кашкавал.

Продукти за 4 порции: 400 г спагети, 300 г кайма, 1 глава лук, 1 морков, 1 стрък целина, 80 г краве масло, 1 1/2 к.ч. месен бульон, 2 с.л. доматено пюре, 250 г белени домати от консерва, 1 1/2 к.ч. червено вино, 100 г кашкавал, 1 ч.л. нарязан босилек, магданоз, черен пипер, сол.

Спагети с кайма
22871
 

Последни материали
Виж
Г-20 прие Пътната карта за устойчиво рибарство и аквакултури на ФАО
Туршия от кисели краставички със синап
Индикативен график
Над 1,6 млрд. лв. ще се отпуснат за подкрепа на млади и нови фермери до края на годината
За 5 години площите нараснали трикратно
Градинарите в Украйна преминават от орехи на лешници
Потърпевши ще бъдат САЩ и Австралия
Водещи вносители в Китай са помолени да спрат покупките на ечемик и сорго
Заради прекалено високите оферти на 7 компании
Йордания пак отмени търга за хлебна пшеница и насрочи нов
Свързани материали
Виж
Спагети, печени с праз и чушки
Спагети с песто
Спагети от Кампания
Спагети от Кампания
Спагети с кайма и зрял боб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини