Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.01.2021 г.

Спагети с кайма

Спагети с кайма

Нарязваме лука, моркова, целината и магданоза на дребно и ги задушаваме в сгорещеното масло. Добавяме каймата, а след малко – бульона. Сипваме доматеното пюре и нарязаните домати. Подправяме с босилека, черен пипер и сол на вкус. Задушаваме 30 мин на умерен огън. Сипваме виното и задушаваме още 5-6 мин. Сваряваме спагетите в подсолена вода, отцеждаме и ги разпределяме в чиниите за сервиране. Върху спагетите сипваме от приготвената смес и поръсваме с настърган кашкавал.

Продукти за 4 порции: 400 г спагети, 300 г кайма, 1 глава лук, 1 морков, 1 стрък целина, 80 г краве масло, 1 1/2 к.ч. месен бульон, 2 с.л. доматено пюре, 250 г белени домати от консерва, 1 1/2 к.ч. червено вино, 100 г кашкавал, 1 ч.л. нарязан босилек, магданоз, черен пипер, сол.

Спагети с кайма
6574

Последни материали
Виж
Дори сериозното свиване на търсенето няма да предотврати ръста на вноса
Реколтата от пшеница във Великобритания е минимална за 40 години
Индексът на Организацията за земеделие и прехрана е на максимум от юли 2014 година насам
Цените на храните в света се повишават вече 9 месеца поред
Много силно пострадаха животновъдите и производителите на цитрусови плодове
Поне 600 милиона долара са щетите от лошото време за фермерите в Тексас
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 2-5 март 2021 година
Втора седмица никой не търси хлебна пшеница на борсата
През 2020 година в стойностно изражение
Турция е увеличила производството на селскостопанска продукция с 20 на сто
Противно на всички очаквания и досегашни наблюдения
Меката зима подобри значително състоянието на есенниците в Русия
Свързани материали
Виж
Спагети от Кампания
Спагети с кайма и зрял боб
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам