Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.01.2021 г.

Спагети с кайма

Спагети с кайма

Нарязваме лука, моркова, целината и магданоза на дребно и ги задушаваме в сгорещеното масло. Добавяме каймата, а след малко – бульона. Сипваме доматеното пюре и нарязаните домати. Подправяме с босилека, черен пипер и сол на вкус. Задушаваме 30 мин на умерен огън. Сипваме виното и задушаваме още 5-6 мин. Сваряваме спагетите в подсолена вода, отцеждаме и ги разпределяме в чиниите за сервиране. Върху спагетите сипваме от приготвената смес и поръсваме с настърган кашкавал.

Продукти за 4 порции: 400 г спагети, 300 г кайма, 1 глава лук, 1 морков, 1 стрък целина, 80 г краве масло, 1 1/2 к.ч. месен бульон, 2 с.л. доматено пюре, 250 г белени домати от консерва, 1 1/2 к.ч. червено вино, 100 г кашкавал, 1 ч.л. нарязан босилек, магданоз, черен пипер, сол.

Спагети с кайма
24402
 

Последни материали
Виж
Председател на Асоциация
Мартин Балулов: Снеговете във Варненско спасиха посевите, има надежда за реколтата
Как да изберем подходящ инкубатор за яйца?
Другата седмица продължава да вали
От „Напоителни системи“ откриват поливния сезон за годината
Пшеницата може да падне под 200 евро за тон
Цените на пшеницата пикират надолу на фона на оптимистичните прогнози
Месец преди жътвата
Оптимистични прогнози за качеството на пшеничената реколта
Възнесение Господне
На Спасов ден започва подготовката за жътва
Свързани материали
Виж
Спагети с кайма и зрял боб
Твърдата пшеница
Кои държави са най-големите производители на макаронени изделия?
Спагети, печени с праз и чушки
Спагети с песто
Спагети от Кампания
Спагети от Кампания
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини