Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.04.2020 г.

Запечен зрял фасул с ориз на фурна

Запечен зрял фасул с ориз на фурна

Сваряваме фасула. Задушаваме ситна нарязания лук в олиото с малко вода. След като остане на мазнина прибавяме ориза, червения пипер, сварения фасул и 2 ч.ч. вода. Изсипваме в тава, прибавяме половината от нарязания джоджен, покриваме с обелени и нарязани на кръгчена домати.поръсваме с останалия джоджена и лютите пиперки. Запичаме във фурна докато оризът стане готов.

Продукти: 300г зрял фасул, 2 глави лук, 10с.л. олио, 2 с.л. ориз, 4 домата, 1връзка джоджен, червен, черен пипер, сол

Запечен зрял фасул с ориз на фурна
14141
 

Последни материали
Виж
И произвеждаме, и внасяме най-много домати
Вносът на плодове е почти два пъти по-голям от българското производство според МЗХ
Шестнадесет европейски организации призоваха ЕК да опрости Регламента за обезлесяване
Лозарите получават още един ден
Фонд „Земеделие“ възстанови достъпа до СЕУ и се извини
С най-висок скок е цената в Югозападния район
Земеделската земя поскъпна с 95 лв./дка през 2024 г., рентата падна
80% от костилковите край Дунав са в Букурещ
Николай Колев: Малкото способни хора, които останаха в Русе, си ги крадем един от друг
Засята е и повече твърда пшеница за сметка на меката, рапицата и соята
Фермерите в САЩ разшириха площите с царевица и слънчоглед
Свързани материали
Виж
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини