Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.09.2019 г.

Супа „Асорти”

Супа „Асорти”

Накъсваме карфиола на розички, а доматите, чушките и лука нарязваме на ситно. Почистваме зеленчуковите корени, нарязваме ги на малки кубчета и задушаваме около 15 минути в олиото. Накисваме гъбите, отцеждаме ги и ги нарязваме. Прибавяме чушките и лука и сваряваме в подсолена вода. Прехвърляме тази смес при задушените корени, добавяме карфиола, доматите и подправките, наливаме още топла вода, посоляваме и варим 20 минути. Сервираме супата топла.

Продукти за 6 порции: 1 глава карфиол, 1 глава целина, 1 по-голяма гулия, 2 моркова, 1 корен от магданоз, 2 зелени чушки, 3 домата, 1 шепа сушени гъби, 1 скилидка чесън, 1 глава лук, 1 парченце кашкавал, 6 ч.ч. вода, 3 с.л. олио, 2 дафинови листа, сол, майоран, джинджифил, щипка мляна чубрица.

Супа „Асорти”
14225
 

Последни материали
Виж
За Кампания 2023
ДФЗ преведе над 7,3 млн. лева на 725 биопчелари
Всички заявления трябва да имат статус Чакащо ръчно зареждане в ИСАК
До 13 август се подават електронни формуляри в СЕУ за Кампания 2024
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 юли – 1 август 2024 година
Сушата се завръща с високи температури
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-26 юли 2024 година
Трета седмица не помръдват котировките за зърно и слънчоглед на борсата
Съвети за градинаря
Причини за напукване на доматите и необходими мерки
Срещи с бранша
Днес и в понеделник ДФЗ ще плати субсидиите за биопчелари и биоживотновъди
Свързани материали
Виж
Български борш
Доматена кремсупа с макарони
Празена чорба със зелев сок
Български борш
Оризова супа от овче месо
Картофена супа със сирене
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини