Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.09.2019 г.

Кунинска туршия

Кунинска туршия

Набождаме чушките и доматите на няколко места с игла. Обелваме целината и цвеклото. Нареждаме всичко в подходящ съд. Възвираме саламура от водата и солта и докато е още гореща, заливаме туршията. Отгоре слагаме листа от вишна, дюля, праскова и лоза. Не претакаме.

Продукти: 5 кг червени чушки, 1 кг зелени доматчета, 1 кг моркови, 3 средно големи глави целина, 5 по-едри глави лук, 6 ябълки, 5 круши, 1 бяла ряпа, 1 глава червено цвекло, 700 г сол, 10 л вода.

Кунинска туршия
12508
 

Последни материали
Виж
ЕК повиши таваните без нотификация по de minimis до 2032 г.
ДФЗ
Вече може да заявите документи по двете интервенции – Еко-ЗВПП и Еко-НИП
По интервенцията за хуманно отношение
Подавате дневниците за паша до 31 декември
Търговците са скептично настроени заради липсата на опит в дейността
Армията поема контрола върху вноса на селскостопанска продукция в Египет
Заседание на ръководството на асоциацията
Спешен съвет на НАЗ поради липсите на пари за напояване в проектобюджета за 2025 г.
Прилагането на високи експортни мита и квоти е сигнал за създаване на силна преработвателна индустрия в Русия
Свързани материали
Виж
Рязано кисело зеле с ябълки
Мариновани лукчета
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от патладжани със зеле
Маринован карфиол
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини