Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.09.2019 г.

Кунинска туршия

Кунинска туршия

Набождаме чушките и доматите на няколко места с игла. Обелваме целината и цвеклото. Нареждаме всичко в подходящ съд. Възвираме саламура от водата и солта и докато е още гореща, заливаме туршията. Отгоре слагаме листа от вишна, дюля, праскова и лоза. Не претакаме.

Продукти: 5 кг червени чушки, 1 кг зелени доматчета, 1 кг моркови, 3 средно големи глави целина, 5 по-едри глави лук, 6 ябълки, 5 круши, 1 бяла ряпа, 1 глава червено цвекло, 700 г сол, 10 л вода.

Кунинска туршия
7018

Последни материали
Виж
Досегашният бе също негово притежание от 2017 година
Новозеландски фермер счупи световния рекорд за добив на пшеница
milkrite|InterPuls ще запази самостоятелността си в рамките на компанията-майка
DeLaval купува британски производител на доилна техника
Заради горещото и сухо време
Експерти понижиха оценката за реколтата от пшеница в Украйна
Общността е свила доставките от трети страни и е увеличила износа
Сърбия е в тройката на вносителите на царевица в ЕС
Полезни съвети
Опасен ли е излишъкът от растителна пепел в почвата
Получилите служебни писма трябва да представят нужната информация в посочения срок
ДФЗ уведомява биопроизводители за пропуски в документите за Кампания 2018
Свързани материали
Виж
Карфиолът за туршията се сади сега
Туршия от карфиол, лукчета и краставички
Кръчмарска туршия
Туршия от пържени патладжани
Пикантни домати
Морковчета с люти чушлета
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам