Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.12.2018 г.

Механджийска капама

Лесно и вкусно
Механджийска капама

Нарязваме на едро всички продукти и ги слагаме в пръстен гювеч. Прибавяме обезкостените маслини, червения пипер и дафиновите листа. Наливаме олиото и водата и посоляваме на вкус. Захлупваме и замазваме капака с тесто. Слагаме гювеча в сгорещена фурна и печем 3-4 часа при температура 180°С.

Продукти: 500 г свинско месо, 500 г пилешко месо, 500 г сурови наденички,  1 кг лук, 500 г моркови, 500 г печурки, 300 г маслини, 4 дафинови листа, 1 ч.ч. вода, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. червен пипер, на вкус черен пипер и сол.

Механджийска капама
18655

Последни материали
Виж
Австрия се интересува от обмен на породисти животни и генетичен материал
Утежняват правилата за превоз на животни в Европейския съюз
До средата на декември промените в националната стратегия за земеделие ще бъдат изпратени към ЕК
Скоро ще заработи нов сайт за Стратегическия план
В Италия конфискуваха ферма за връзки с мафията
Благотворително
Отново може да купите коледни елхички от горските с добра кауза
Почти 90 на сто от доставките идват от Украйна и Бразилия
Спадът във вноса на царевица в ЕС се задълбочава
Свързани материали
Виж
Заек капама
Рецепта
Агнешка капама
Рецепта за богата капама
Механджийска капама
Капама от зелен лук
Честита Нова година!
Време е за капамата на новогодишната трапеза
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини