Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.12.2018 г.

Механджийска капама

Лесно и вкусно
Механджийска капама

Нарязваме на едро всички продукти и ги слагаме в пръстен гювеч. Прибавяме обезкостените маслини, червения пипер и дафиновите листа. Наливаме олиото и водата и посоляваме на вкус. Захлупваме и замазваме капака с тесто. Слагаме гювеча в сгорещена фурна и печем 3-4 часа при температура 180°С.

Продукти: 500 г свинско месо, 500 г пилешко месо, 500 г сурови наденички,  1 кг лук, 500 г моркови, 500 г печурки, 300 г маслини, 4 дафинови листа, 1 ч.ч. вода, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. червен пипер, на вкус черен пипер и сол.

Механджийска капама
6813

Последни материали
Виж
Жалби се приемат до 1 април
Отхвърлените проекти по подмярка 6.1. „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ са 144
БАБХ
Бактериални и вирусни болести по говеда в Ямболско заради лоша хигиена
Съвместен проект з агроведомството
Намерете 12-те винено-кулинарни дестинации на сайта на туристическото министерство
Арендаторите сами да определят цената, на която ще вземат желаната от тях земя
„Агрион“ отдава земя чрез търгове с тайно наддаване
Дори твърдите избиратели са отвратени от системата
Само прах в очите с така наречената помощ за тютюна
Време е за пръскане!
Растителна защита на овощните дървета в началото на вегетацията.
Свързани материали
Виж
Рецепта
Агнешка капама
Рецепта за богата капама
Механджийска капама
Капама от зелен лук
Честита Нова година!
Време е за капамата на новогодишната трапеза
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам