Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.12.2018 г.

Механджийска капама

Лесно и вкусно
Механджийска капама

Нарязваме на едро всички продукти и ги слагаме в пръстен гювеч. Прибавяме обезкостените маслини, червения пипер и дафиновите листа. Наливаме олиото и водата и посоляваме на вкус. Захлупваме и замазваме капака с тесто. Слагаме гювеча в сгорещена фурна и печем 3-4 часа при температура 180°С.

Продукти: 500 г свинско месо, 500 г пилешко месо, 500 г сурови наденички,  1 кг лук, 500 г моркови, 500 г печурки, 300 г маслини, 4 дафинови листа, 1 ч.ч. вода, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. червен пипер, на вкус черен пипер и сол.

Механджийска капама
20565
 

Последни материали
Виж
Цената се повиши леко спрямо частната сделка от тази седмица
Южна Корея закупи на търг още почти 270 000 тона фуражна царевица
През юни при зърното са повишени, при слънчогледа и маслото – надолу
Украйна промени минималните цени за износ на земеделските култури
Преход към европейската валута
Евробанкноти ще има – не изпадайте в паника, съветват финансисти
Регламентът влиза в сила от 1 юли
Край! Регламентът за високи мита върху руските торове е приет
Данни на НСИ
Над 100 хил. чиновници се трудят в изпълнителната и териториалната власт
Съветът на ЕС реши днес
Семена от Украйна и Молдова вече ще се предлагат на пазара на ЕС
Свързани материали
Виж
Заек капама
Рецепта
Агнешка капама
Рецепта за богата капама
Механджийска капама
Капама от зелен лук
Честита Нова година!
Време е за капамата на новогодишната трапеза
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини