Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.02.2018 г.

Агнешка капама

Рецепта
Агнешка капама

Нарязваме месото на порции и го слагаме в тенджерата. Прибавяме ситно нарязаните лук и чесън, 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен джоджен. Подправяме с червения пипер, черен пипер и сол на вкус. Сипваме мазнината и 1 ч.ч. топла вода, захлупваме и варим на тих огън. Малко преди да свалим от огъня, прибавяме брашното, размито със студена вода.

Продукти: 800 г по-тлъсто агнешко месо, 2 връзки зелен лук, 2 връзки зелен чесън, 1 1/2 к.ч. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. червен пипер, магданоз, джоджен, черен пипер, сол.

Агнешка капама
3964

Последни материали
Виж
Нормативни промени
Почти не останаха фермери с пари по агроекология, но отново се правят промени в наредбата
Нормативни промени
Компенсаторните плащания през 2019 г. ще бъдат 6 лева на декар за площите с други ограничения
Нормативни промени
От 2019 г. ще има два вида ставки при биопшеницата, подпомагана по мярка 11
Важно за фермера
Защо е важно калемите да се събират през януари
Изложение
Българските биопроизводители отново привличат внимание на „Зелената седмица 2019“ в Берлин
Промените при обвързаната подкрепа при плодове и зеленчуци
Качествените семена за пипер са на изчерпване
Свързани материали
Виж
Лесно и вкусно
Механджийска капама
Рецепта за богата капама
Механджийска капама
Капама от зелен лук
Честита Нова година!
Време е за капамата на новогодишната трапеза
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам