Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.02.2018 г.

Агнешка капама

Рецепта
Агнешка капама

Нарязваме месото на порции и го слагаме в тенджерата. Прибавяме ситно нарязаните лук и чесън, 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен джоджен. Подправяме с червения пипер, черен пипер и сол на вкус. Сипваме мазнината и 1 ч.ч. топла вода, захлупваме и варим на тих огън. Малко преди да свалим от огъня, прибавяме брашното, размито със студена вода.

Продукти: 800 г по-тлъсто агнешко месо, 2 връзки зелен лук, 2 връзки зелен чесън, 1 1/2 к.ч. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. червен пипер, магданоз, джоджен, черен пипер, сол.

Агнешка капама
11648

Последни материали
Виж
Сушата през 2021 и 2022 година натисна производството и съответно износа
Унгарските пчелари също страдат от нелоялната конкуренция
При проверка на местен язовир извадиха поредните 1250 метра бракониерски мрежи
Дариха 40 килограма уловена от бракониери риба на зоопарка в Бургас
Изплащането започва още идната седмица
Обявиха ставките по de minimis от меморандума
Големият внос също е под въпрос заради ограничения от световните производители
Незадоволителното качество на кромида в ЕС ограничава предлагането
Цената падна до 253 долара за тон
Ливан закупи на търг 30 000 тона украинска пшеница
За подобряване на дейността и конкурентоспособността на земеделските стопани
БФС и ЦКС организират коледни фермерски базари в София
Свързани материали
Виж
Заек капама
Лесно и вкусно
Механджийска капама
Рецепта за богата капама
Механджийска капама
Капама от зелен лук
Честита Нова година!
Време е за капамата на новогодишната трапеза
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини