Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.02.2018 г.

Агнешка капама

Рецепта
Агнешка капама

Нарязваме месото на порции и го слагаме в тенджерата. Прибавяме ситно нарязаните лук и чесън, 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен джоджен. Подправяме с червения пипер, черен пипер и сол на вкус. Сипваме мазнината и 1 ч.ч. топла вода, захлупваме и варим на тих огън. Малко преди да свалим от огъня, прибавяме брашното, размито със студена вода.

Продукти: 800 г по-тлъсто агнешко месо, 2 връзки зелен лук, 2 връзки зелен чесън, 1 1/2 к.ч. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. червен пипер, магданоз, джоджен, черен пипер, сол.

Агнешка капама
13598
 

Последни материали
Виж
Въпреки скока от 145 на сто при доставките на соя за трети страни
ЕС сви с над една трета износа на маслодайни култури в началото на сезона
Полезни съвети
Защо краставиците растат с неправилна форма и може ли да го предотвратим
Средният добив от зърнената култура остана малко под миналогодишния
Фермерите в Добричко прибраха реколтите от пшеница и лавандула
Конкуренцията на 16 компании даже не осигури планираните количества
Цената на меката пшеница се стабилизира на търга в Тунис
Собственикът на обект със 112 животни сам е подал сигнала
Откриха ново огнище на шарка по овцете в Старозагорско
Призовават ловците да спазват стриктно законовите разпоредби
Днес се открива сезонът за лов на пернат дивеч
Свързани материали
Виж
Заек капама
Лесно и вкусно
Механджийска капама
Рецепта за богата капама
Механджийска капама
Капама от зелен лук
Честита Нова година!
Време е за капамата на новогодишната трапеза
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини