Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
26.02.2018 г.

Агнешка капама

Рецепта
Агнешка капама

Нарязваме месото на порции и го слагаме в тенджерата. Прибавяме ситно нарязаните лук и чесън, 3 с.л. наситнен магданоз и 1 с.л. наситнен джоджен. Подправяме с червения пипер, черен пипер и сол на вкус. Сипваме мазнината и 1 ч.ч. топла вода, захлупваме и варим на тих огън. Малко преди да свалим от огъня, прибавяме брашното, размито със студена вода.

Продукти: 800 г по-тлъсто агнешко месо, 2 връзки зелен лук, 2 връзки зелен чесън, 1 1/2 к.ч. олио, 1 с.л. брашно, 1 с.л. червен пипер, магданоз, джоджен, черен пипер, сол.

Агнешка капама
3399

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Семинар за стопанисване на кестеновите гори се проведе в Благоевград
Президентът Румен Радев ще ръководи българската делегацията за участие в Конференцията по климата в Катовице
Правителството доплати 4 374 000 лв. за противоградови ракети
България ще участва за 30-ти път с национален щанд на изложението „Зелена седмица Берлин 2019“
Решения на Министерския съвет
По 40 лева коледни бонуси за пенсионерите
Пресаждане на флокс паникулата – защо и кога
Свързани материали
Виж
Рецепта за богата капама
Механджийска капама
Капама от зелен лук
Честита Нова година!
Време е за капамата на новогодишната трапеза
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам