Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.12.2018 г.

Чорба от свинско месо с домати

Чорба от свинско месо с домати

Нарязваме месото на малки хапки и го варим с малко вода под похлупак, докато започне да омеква. Тогава прибавяме натрошеното фиде, а след 10 мин – обелените и настъргани домати. След още 5-6 мин наливаме зелевия сок. Отделно препичаме в сух тиган брашното, разреждаме го с  1 к.ч. хладка вода, сипваме го в чорбата и варим още 10 мин. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти за 5-6 порции: 400 г обезкостено свинско месо, 1 к.ч. натрошено фиде, 2-3  домата, 1 с.л. брашно, 1 л зелев сок., магданоз.

Чорба от свинско месо с домати
6779

Последни материали
Виж
Ганчо Ламбев, председател на кооперацията в свищовското село Царевец:
Само държавата може да възстанови напояването край Дунав
Товарен автомобил блъсна два трактора до село Долни Луковит
Учени създадоха биохербицид от плевели, способен да се конкурира със синтетични аналози
Засяваме късните зеленчуци
Мусака с кускус
Билкови настойки и отвари срещу неприятели в градината
Свързани материали
Виж
Люти гювечета
Заради активния износ
Пилешкото в Турция поскъпна с 50 на сто за три месеца
Спрямо 2013 г. тази година отчита най-ниските показатели
Поголовието от свине в Дания регистрира значим спад от началото на годината
БАБХ
Над 2 тона храни са иззети по празниците
В името на реципрочността
ЕС иска от Япония да отвори пазара си на говеждо месо за всички страни
Третата в света компания за производство на свинско е в експанзия
Тайландската CPF купува втория най-голям производител на свинско в Канада
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам