Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.12.2018 г.

Чорба от свинско месо с домати

Чорба от свинско месо с домати

Нарязваме месото на малки хапки и го варим с малко вода под похлупак, докато започне да омеква. Тогава прибавяме натрошеното фиде, а след 10 мин – обелените и настъргани домати. След още 5-6 мин наливаме зелевия сок. Отделно препичаме в сух тиган брашното, разреждаме го с  1 к.ч. хладка вода, сипваме го в чорбата и варим още 10 мин. Преди поднасяне поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти за 5-6 порции: 400 г обезкостено свинско месо, 1 к.ч. натрошено фиде, 2-3  домата, 1 с.л. брашно, 1 л зелев сок., магданоз.

Чорба от свинско месо с домати
3503

Последни материали
Виж
Местните производители се страхуват от бъдещите мита след 29 март
Неяснотите около бъдещето на Великобритания блокираха форуърдните сделки с ечемик
Заради душата през сеитбения период
Фермерите в ЕС увеличиха площите с есенна пшеница за сметка на рапицата
След оплакване на тайвански турист
Глобиха с 2000 евро италиански магазин заради сладолед за 25 евро
Не забравяйте да сложите и патладжан в оранжерията
Пазар
Стабилни цени на слънчогледа и слънчогледовото масло на европейските пазари
Kverneland предлага решение за борба с прекомерното утъпкване на почвата
Свързани материали
Виж
Пазарът на свине за клане в ЕС
Отчет
Точно 23 560 са посетили изложенията за храни в началото на ноември
Според министъра на селското стопанство на страната
Турция нямала нужда от внос на месо през следващите месеци
Изложения
Втори ден по време на Месомания има и фермерски пазар пред Интер Експо Център
Изложения
Порожанов: За 8-те месеца на 2018 г. има до 20% ръст в производството на меса и млечни продукти
Откриването на Месомания е днес
Четвърт век производителите на храни канят посетители на изложения в София
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам