Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.10.2018 г.

Зрял фасул с кайма

Зрял фасул с кайма

Обелваме лука и чесъна и ги нарязваме на ситно. Почистваме чушката и я нарязваме на тънки ивички. В дълбок тиган сгорещяваме олиото и запържваме лука и чесъна. Прибавяме каймата и пържим 10 минути на умерен огън, като разбъркваме от време на време. Сипваме доматеното пюре и подправяме със сол, червен и черен пипер. наливаме виното. Отцеждаме сварения боб и го добавяме към каймата заедно с чушката. Разбъркваме и похлупваме съда. Варим ястието на тих огън 30 минути. Сервираме го с пържени картофи или картофено пюре.

Продукти: 300 г кайма, 1 глава лук, 2 скилидки чесън, 4 с.л. олио, 2 с.л. доматено пюре, 125 мл червено вино, 300 г сварен зрял фасул, 1 червена чушка, щипка лют червен пипер, сол, черен пипер.

Зрял фасул с кайма
17134
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Пълнени тиквички
Ароматна дроб сарма
Зрял фасул с праз и моркови
Спагети, печени с праз и чушки
Патладжани с чесън и лук
Свинско месо с патладжани
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини