Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.04.2024 г.

Гълъби по манастирски

Гълъби по манастирски

Посоляваме изчистените гълъби отвън и отвътре и поръсваме с черен пипер. Пържим ги в сгорещеното олио, докато се позачервят. Прибавяме арпаджика и също го запържваме. След това запържваме нарязаните на ивички гъби. Накрая наливаме 1 ч.ч. гореща вода, опитваме на сол, похлупваме и варим на тих огън.

Продукти за 2 порции: 2 гълъба, 1 к.ч. олио, 300 г арпаджик, 300 г гъби, сол.

 

Гълъби по манастирски
6719
 

Последни материали
Виж
Очакват се напрегнати преговори но този бюджет
Германия отхвърля бюджета до 2034 г., предложен от Европейската комисия
След АДФИ ще се обмислят съкращения
Тахов: Заплатите на горски служители могат да се вдигнат, само ако предприятията са на плюс
Мнението на бранша
Браншовици искат помощ и заради ниските добиви от есенници
Вносител е българска фирма
Пазарът е задръстен от родни дини, а Лидл и Кауфланд продават гръцки
Решения на ЕК
ЕК може да даде България на съд за непрозрачни поръчки при електронното управление
Преработката намалява, но ръстът в износа на масло може да я съживи
САЩ влошиха прогнозата си за реколтата от слънчоглед в Украйна
Свързани материали
Виж
Какво обсъди МЗХ с гълъбовъдите
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Преди Великден птицевъдите все още чакат обезщетения за птичия грип
Гълъбов: Цените на яйцата в България остават едни от най-ниските в ЕС
Писмо до премиера
С остър сигнал до Гълъб Донев земеделци пишат „черна точка” на агроминистъра
Клетвата на четвъртото служебно правителство, назначено от президента Радев
Служебният кабинет ще работи за продоволствената сигурност и за диалог с фермерите
Заповед на служебния премиер
Вицепремиерът Гълъб Донев ще наблюдава земеделието
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини