Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Гълъби по манастирски

Синор.БГ / 25.04.2024 г.
Гълъби по манастирски

Посоляваме изчистените гълъби отвън и отвътре и поръсваме с черен пипер. Пържим ги в сгорещеното олио, докато се позачервят. Прибавяме арпаджика и също го запържваме. След това запържваме нарязаните на ивички гъби. Накрая наливаме 1 ч.ч. гореща вода, опитваме на сол, похлупваме и варим на тих огън.

Продукти за 2 порции: 2 гълъба, 1 к.ч. олио, 300 г арпаджик, 300 г гъби, сол.

 

Гълъби по манастирски
7027
 

Последни материали
Виж
Решения на МС
Правителството одобри специален режим без ДДС за малки фирми
Решения на Министерския съвет
Агенцията по горите получи държавен имот в София за служебни нужди
Форум, организиран от МТСП
Търговски вериги търсят българи от Германия, готови да се завърнат в Родината
БАБХ - проверки
Незабавна реакция след сигнал за животински кости на сметище край Нова Загора
По-малко разсадници, но повече дървета за паркове и улици в Германия
Допълнителни 470 милиона рубли (около 4,7 млн евро) за благоустрояване на селските домове в Русия
Свързани материали
Виж
Какво обсъди МЗХ с гълъбовъдите
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Преди Великден птицевъдите все още чакат обезщетения за птичия грип
Гълъбов: Цените на яйцата в България остават едни от най-ниските в ЕС
Писмо до премиера
С остър сигнал до Гълъб Донев земеделци пишат „черна точка” на агроминистъра
Клетвата на четвъртото служебно правителство, назначено от президента Радев
Служебният кабинет ще работи за продоволствената сигурност и за диалог с фермерите
Заповед на служебния премиер
Вицепремиерът Гълъб Донев ще наблюдава земеделието
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини