Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.04.2024 г.

Ароматна дроб сарма

Ароматна дроб сарма

Сваряваме пилето в 3,5 л вода, почистваме го от костите и кожата и нарязваме на ситно. В 4 с.л. олио запържваме ситно нарязания лук, прибавяме ориз, който трябва да е в съотношение 1 : 3,5 литра, добавяме нарязаното пилешко месо и задушаваме всичко, като отначало наливаме малко от бульона, после изсипваме сместа в тава и наливаме още бульон. Печем ястието до готовност, заливаме го с разбитите яйца с киселото мляко и допичаме до зачервяване на дроб сармата. Сервираме я с кисело мляко.

Продукти: 1 пиле, ориз, олио, 1 глава лук, джоджен, 3 яйца, 1 ч.ч. кисело мляко, сол, черен пипер.

Ароматна дроб сарма
5661
 

Последни материали
Виж
Съставени са 179 акта за нарушаване на законите за горите и лова
Служители на СЦДП задържаха 6 автомобила и 7 каруци през февруари
С участието на замминистър, директор на дирекция и експерти от МЗХ и ДФЗ
В Ямбол предстои среща с фермери за директните плащания
При подадени проектни предложения за 92,5 милиона лева
Сключени са 51 договора за 27,6 милиона лева по ПМДРА 2021-2027
Издирват фактическия притежател на отпадъка с изтекъл срок на годност
Запечатаха нерегламентиран склад с негодни препарати за растителна защита в Шуменско
По-рано започва пръскането срещу комари в София
Задържаха 23 кубически метра едра дървесина заедно с трактора
Свързани материали
Виж
Въвеждаме мита за американски селскостопански продукти
Пиле с картофи
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пиле в гювече
Пилешки гърди по италиански
Пилешки гърди по италиански
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини