Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.08.2018 г.

Доматена супа с месо

Доматена супа с месо

В половината от маслото и 2 с.л. вода задушаваме ситно нарязания лук. Прибавяме брашното, доматите и 2 ч.ч. топла вода. Щом водата заври прибавяме каймата разделена на малки топчета. Варим супата 15-20 мин на умерен огън. Прибавяме ситно нарязани магданоз и целина и останалото масло. Сваляме от огъня и застройваме с жълтъците, разбити в прясното мляко.

Продукти: 30-40 г краве масло, 1 глава лук, 1 с.л. оризово брашно, 2 ч.ч. настъргани домати, 150-200 г кайма, 2 жълтъка, 1 к.ч. прясно мляко, магданоз, листа от целина, сол.

Доматена супа с месо
17507
 

Последни материали
Виж
Поддържането на защитените природни територии е приоритет за МЗХ
Откакто България е в Шенген се внасят повече животни с неясен произход
Изследване
Докладът на ЕС показва, че 39,5 на сто от повърхностните води са в добро състояние
Решения на Министерския съвет
ЕС ще се застрахова с резерв от 1 милиард евро по споразумението с МЕРКОСУР
В отворено писмо от Форест.БГ до земеделския министър
Бизнесът предупреждава за безпрецедентна криза при продажбата на дървесина
Подкрете качеството!
Българският пробиотик срещу грипа на „Ел Би Булгарикум“
Свързани материали
Виж
Агнешка яхния
Телешка супа с боб
Леща по индийски
Български борш
Доматена кремсупа с макарони
Празена чорба със зелев сок
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини