Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.08.2018 г.

Доматена супа с месо

Доматена супа с месо

В половината от маслото и 2 с.л. вода задушаваме ситно нарязания лук. Прибавяме брашното, доматите и 2 ч.ч. топла вода. Щом водата заври прибавяме каймата разделена на малки топчета. Варим супата 15-20 мин на умерен огън. Прибавяме ситно нарязани магданоз и целина и останалото масло. Сваляме от огъня и застройваме с жълтъците, разбити в прясното мляко.

Продукти: 30-40 г краве масло, 1 глава лук, 1 с.л. оризово брашно, 2 ч.ч. настъргани домати, 150-200 г кайма, 2 жълтъка, 1 к.ч. прясно мляко, магданоз, листа от целина, сол.

Доматена супа с месо
12925

Последни материали
Виж
Регистрираните по ДДС без софтуер за управление на продажбите сменят касовите си апарати до края на март
JCB TM 420 - Точният избор за товарене на зърно, тор и силаж
Инициативи
„Напоителни системи” организира конкурс за фотография, плакат или рисунка по повод Деня на водата
Важно за фермера
Как правилно да смесваме препаратите за растителна защита
Срокът за обжалване е до 25 март
Фонд „Земеделие“ отхвърли 22 проекта за преработка по подмярка 4,2 след последната оценка
Предстоящо
Предпролетно ще има фермерски пазар в София на 20 март
Свързани материали
Виж
Зимна супа от телешки джолан
Кремсупа с топчета
Картофена супа с топчета
Есенна супа
Мераклийски
Оризова супа от овче месо
Спаначена супа с кайма
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам