Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.08.2018 г.

Доматена супа с месо

Доматена супа с месо

В половината от маслото и 2 с.л. вода задушаваме ситно нарязания лук. Прибавяме брашното, доматите и 2 ч.ч. топла вода. Щом водата заври прибавяме каймата разделена на малки топчета. Варим супата 15-20 мин на умерен огън. Прибавяме ситно нарязани магданоз и целина и останалото масло. Сваляме от огъня и застройваме с жълтъците, разбити в прясното мляко.

Продукти: 30-40 г краве масло, 1 глава лук, 1 с.л. оризово брашно, 2 ч.ч. настъргани домати, 150-200 г кайма, 2 жълтъка, 1 к.ч. прясно мляко, магданоз, листа от целина, сол.

Доматена супа с месо
12135

Последни материали
Виж
Становища
В 32 страници и Националната биоасоциация критикува закона за земята
Решения на Министерския съвет
Първата сесия на българо-египетската комисия ще се председателства от Порожанов в края на месеца
Решения на Министерския съвет
Предвиждат санкции за умишленото превръщане на суровини в отпадъци за биогорива
Решения на Министерския съвет
Отпадат финансовите отчети за микропредприятията
Решения на Министерския съвет
Агенцията по вписванията получава статут на стратегически обект
Важно за фермера
Субсиите се намаляват, ако не спазите правилата за кръстосано съответствие
Свързани материали
Виж
Картофена супа с топчета
Есенна супа
Мераклийски
Оризова супа от овче месо
Спаначена супа с кайма
Здравословно
Зелена супа с картофи
Рецепта
Селска лучена чорба
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам