Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
09.08.2018 г.

Доматена супа с месо

Доматена супа с месо

В половината от маслото и 2 с.л. вода задушаваме ситно нарязания лук. Прибавяме брашното, доматите и 2 ч.ч. топла вода. Щом водата заври прибавяме каймата разделена на малки топчета. Варим супата 15-20 мин на умерен огън. Прибавяме ситно нарязани магданоз и целина и останалото масло. Сваляме от огъня и застройваме с жълтъците, разбити в прясното мляко.

Продукти: 30-40 г краве масло, 1 глава лук, 1 с.л. оризово брашно, 2 ч.ч. настъргани домати, 150-200 г кайма, 2 жълтъка, 1 к.ч. прясно мляко, магданоз, листа от целина, сол.

Доматена супа с месо
10980

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Партньорство
Министър от арабските емирства на визита в Селскостопанска академия
Законови промени
Регистрация на храни за товари над 3,5 тона ще стопира бизнеса на десетки хиляди фирми
Проведе се Дванадесетата годишна работна среща на министрите на земеделието от държавите от Югоизточна Европа
Обеззаразете градината и оранжерията преди новия сезон
България представи автохтонни породи животни на Международното изложение в Хановер – EuroTier 2018 г.
Есенен цъфтеж при плодните и декоративни растения
Свързани материали
Виж
Есенна супа
Мераклийски
Оризова супа от овче месо
Спаначена супа с кайма
Здравословно
Зелена супа с картофи
Рецепта
Селска лучена чорба
Рецепта
Зимна доматена супа
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам