Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.12.2017 г.

Риба по воденичарски

Риба по воденичарски

Нарязваме рибата на парчета, посоляваме, поръсваме с черен пипер, овалваме в брашното, потапяме в разбитите белтъци и пържим в сгорещената мазнина. В същата мазнина слагаме обелените и настъргани домати, ситно нарязания магданоз и скилидките чесън, нарязани на половинки. Посоляваме соса, поръсваме черен пипер, посгъстяваме го на огъня и заливаме изпържената риба.

Продукти за 4 порции: 1 кг бяла риба, 3-4 домата, 2 белтъка, 5-6 скилидки чесън, магданоз, черен пипер, сол, мазнина за пържене, брашно за овалване.

599
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Обзор на Софийска стокова борса АД за 13-15 декември 2017 година
Фуражната пшеница поскъпва минимално на борсата
Практика
Колко органични торове и микроелементи съдържат листата и стъблата на цвеклото
Остава неясно можем ли още да ги използваме и за мезе към нея
В САЩ вече произвеждат бирата за по-добър вкус направо с картофите
Класическо вкусно ястие
Гювеч със свинско и кисело зеле
Седмична ценова справка
Цени на цяло агне по региони
Цени на яйца на едро и дребно по региони
Цените на яйцата в страната остават високи
Свързани материали
Виж
Да остане природа в страната
Протест срещу намеренията за нова ВЕЦ на река Златна Панега
Проверки
Инспектори от София дариха 70 кг риба, конфискувана при язовир Искър
Екологично
На Никулден – с риба от развъдници
БАБХ извършва засилени проверки на обекти, в които се предлага риба и рибни продукти в цялата страна
На Никулден рибарите ще пекат луканки вместо риба в знак на протест
На третата година от прилагането на рибарската програма - промени в управлението
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам