Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.12.2017 г.

Риба по воденичарски

Риба по воденичарски

Нарязваме рибата на парчета, посоляваме, поръсваме с черен пипер, овалваме в брашното, потапяме в разбитите белтъци и пържим в сгорещената мазнина. В същата мазнина слагаме обелените и настъргани домати, ситно нарязания магданоз и скилидките чесън, нарязани на половинки. Посоляваме соса, поръсваме черен пипер, посгъстяваме го на огъня и заливаме изпържената риба.

Продукти за 4 порции: 1 кг бяла риба, 3-4 домата, 2 белтъка, 5-6 скилидки чесън, магданоз, черен пипер, сол, мазнина за пържене, брашно за овалване.

Риба по воденичарски
1970

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Прозрачност
Журналистка по съдебен път принуждава агенцията по храните да й осигури достъп до обществена информация
Предстоящо
Селскостопанска академия чества празника на земеделската наука Даровете на природата
Проектобюджет за следващата година
През 2019 г. в земеделието ще влязат 2,694 млрд. лв. от ЕС и 475,2 млн. лв. от националния бюджет
Важно за фермера
Какви данъчни облекчения ще ползват земеделските производители през 2019 г.
Началото на ноември се залагат семена за разсад домати
Зрял фасул с кървавица
Свързани материали
Виж
Ново законодателство
При нарушения рибарските организации могат да бъдат закрити от министъра на земеделието
Инициативи
WWF обявява рибата за нов изчезващ вид
Румен Порожанов взе участие в неформалното заседание на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
Заловиха бракониер, превозващ 100 килограма риба
Русия ще забрани риболова в Артика
Рибата в световния океан свършва
Сигнала е на любител риболовец
600 м. мрежи извадиха инспектори от ИАРА Добрич от водите на ез. Дуранкулак
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам