Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.10.2017 г.

Туршия от корнишони в буркан

Туршия от корнишони в буркан

На дъното на буркана слагаме лук, черен пипер, парче дафинов лист, сух копър, бахар, синапено семе. Нареждаме вертикално и плътно едно до друго корнишончетата, поръсваме със захарта и солта, сипваме оцета и наливаме догоре с вода. Затваряме с капачка и стерилизираме 5 мин. 

Продукти за 1 буркан: 500 г корнишони, 1-2 зърна бахар, 6-7 зърна черен пипер, 1/4 дафинов лист, 2-3 филийки лук, 3-4 скилидки чесън, съцветия копър, 1 равна ч.л. синапено семе, 80 мл оцет, 1 равна с.л. сол, 1 ч.л. захар

Туршия от корнишони в буркан
5237

Последни материали
Виж
Кристиан Ламбер е председател и на френския профсъюз FNSEA
За пръв път жена оглави COPA COGECA
Със 137 000 тона от млечните ферми на 8 компании от неговия холдинг
Лукашенко влезе в тройката на млекопроизводителите в Русия и Беларус
Миналогодишните нива вече са надхвърлени
Производството на месо в САЩ загърби коронакризата
Министър Десислава Танева продължава да настоява за висока обвързана подкрепа и запазване на преходната национална помощ
Подгответе се за ранните слани
Стопаните получиха още 2,7 млн. лв. по мярка 11 след корекции в биорегистъра на МЗХГ
Свързани материали
Виж
Консервната индустрия очаква дефицит на суровината и ръст на цените
Германските фермери свиват производството на корнишони заради коронавируса
Полезни съвети
Да си отгледаме корнишони на перваза
Полезни съвети
Защо горчат корнишоните и можем ли да го избегнем
За да не горчат, не ги пресушавайте
Корнишони ще пълнят бурканите
За да не горчат, не ги пресушавайте
Корнишони ще пълнят бурканите
Направете им конструкция, за да растат свободно
Корнишоните саимат нужда от вода още от април
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам