Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.10.2017 г.

Туршия от корнишони в буркан

Туршия от корнишони в буркан

На дъното на буркана слагаме лук, черен пипер, парче дафинов лист, сух копър, бахар, синапено семе. Нареждаме вертикално и плътно едно до друго корнишончетата, поръсваме със захарта и солта, сипваме оцета и наливаме догоре с вода. Затваряме с капачка и стерилизираме 5 мин. 

Продукти за 1 буркан: 500 г корнишони, 1-2 зърна бахар, 6-7 зърна черен пипер, 1/4 дафинов лист, 2-3 филийки лук, 3-4 скилидки чесън, съцветия копър, 1 равна ч.л. синапено семе, 80 мл оцет, 1 равна с.л. сол, 1 ч.л. захар

Туршия от корнишони в буркан
3249

Последни материали
Виж
Консултативен съвет по животновъдство
Одобрена е още една помощ за доилни апарати в малките ферми
Предложения по проекта за промени ще се приемат до 6 май
Порожанов спешно иска кабинетът да одобри пети зам. министър в агроведомството
Преди Великден
Средно по 162 хиляди лева на птицеферма са преведени за хуманно отношение
Руското правителство планира с 25 процента ръст в производството на хлебна пшеница
Най-големите руски компании учредиха нов Съюз на износителите на зърно
След протеста
Фермери искат отворен конкурс за чиновниците, които ще отговарят за чувствителните сектори
Преведени са 58 млн. лева за Кампания 2018
Протестите разбудиха чиновниците да пуснат парите за агроекология
Свързани материали
Виж
Полезни съвети
Да си отгледаме корнишони на перваза
Полезни съвети
Защо горчат корнишоните и можем ли да го избегнем
За да не горчат, не ги пресушавайте
Корнишони ще пълнят бурканите
За да не горчат, не ги пресушавайте
Корнишони ще пълнят бурканите
Направете им конструкция, за да растат свободно
Корнишоните саимат нужда от вода още от април
Как да получим богата реколта от корнишони
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам