Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.10.2017 г.

Туршия от корнишони в буркан

Туршия от корнишони в буркан

На дъното на буркана слагаме лук, черен пипер, парче дафинов лист, сух копър, бахар, синапено семе. Нареждаме вертикално и плътно едно до друго корнишончетата, поръсваме със захарта и солта, сипваме оцета и наливаме догоре с вода. Затваряме с капачка и стерилизираме 5 мин. 

Продукти за 1 буркан: 500 г корнишони, 1-2 зърна бахар, 6-7 зърна черен пипер, 1/4 дафинов лист, 2-3 филийки лук, 3-4 скилидки чесън, съцветия копър, 1 равна ч.л. синапено семе, 80 мл оцет, 1 равна с.л. сол, 1 ч.л. захар

Туршия от корнишони в буркан
4196

Последни материали
Виж
Световен Ден на Почвата
Да спрем ерозията на почвата, да спасим нашето бъдеще
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Задържани са ловна карабина и лек автомобил на бракониер в Белоградчишко
България няма право да забрани на полския производител да внася продукцията си
Министър Танева: Нито 1 кг от охладеното пилешко месо с производител Полша не е стигнал за консумация до крайния потребител
За целта финансирането ще минава през министерството на промишлеността и търговията
Русия вдига с 60 на сто бюджета за лизинг на земеделска техника
След споразумението на правителството с провинциалните власти за азотните емисии
Холандските фермери готвят протести за Коледа
Свързани материали
Виж
Полезни съвети
Да си отгледаме корнишони на перваза
Полезни съвети
Защо горчат корнишоните и можем ли да го избегнем
За да не горчат, не ги пресушавайте
Корнишони ще пълнят бурканите
За да не горчат, не ги пресушавайте
Корнишони ще пълнят бурканите
Направете им конструкция, за да растат свободно
Корнишоните саимат нужда от вода още от април
Как да получим богата реколта от корнишони
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам