Начало » Новини » Страната
04.09.2017 г.

Лучена яхния с пиле

Лучена яхния с пиле

Нарязваме лука на тънки филийки, а чушките - на ивички. Счукваме чесъна с малко сол. Обелваме доматите и ги настъргваме на ренде. Нарязваме пилето на порции и посоляваме. Задушаваме го в сгорещената мазнина. Прибавяме дафиновия лист и нарязания зеленчук. Наливаме 1 к.ч. гореща вода, посоляваме и задушаваме, докато ястието остане на мазнина. Отстраняваме от огъня и поръсваме със счукания чесън, ситно нарязан магданоз, стрита чубрица и черен пипер на вкус.

Продукти: 1 пиле, 9-10 глави лук,  10-12 червени чушки, 5-6 домата, 1 морков, 2 глави чесън, 1 1/2к.ч. олио, 2 дафинови листа, чубрица, магданоз, сол.

Лучена яхния с пиле
3126

Последни материали
Виж
Християнски празници
Лазаровден e, осем дни преди Великден!
Турция загърби руския слънчоглед за сметка на украинския
Африканската чума ще свие световното производство на свинско с 4 на сто
Овошките в Полша пострадаха сериозно от студовете
И през тази седмица продължи поевтиняването на основните зърнени култури
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
С бюджета от 8 милиона евро по подмярката ще се покриват до 70 на сто от инвестициинните разходи
Организациите на дребни производители ще бъдат с предимство в проектите за къси вериги за доставки
Свързани материали
Виж
Пъстра яхния
Доматена яхния
Постно
Млечна яхния от зелен лук
Яхния
Свинско със спанак
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Свинска яхния по градинарски
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам