Начало » Новини » Страната
04.09.2017 г.

Лучена яхния с пиле

Лучена яхния с пиле

Нарязваме лука на тънки филийки, а чушките - на ивички. Счукваме чесъна с малко сол. Обелваме доматите и ги настъргваме на ренде. Нарязваме пилето на порции и посоляваме. Задушаваме го в сгорещената мазнина. Прибавяме дафиновия лист и нарязания зеленчук. Наливаме 1 к.ч. гореща вода, посоляваме и задушаваме, докато ястието остане на мазнина. Отстраняваме от огъня и поръсваме със счукания чесън, ситно нарязан магданоз, стрита чубрица и черен пипер на вкус.

Продукти: 1 пиле, 9-10 глави лук,  10-12 червени чушки, 5-6 домата, 1 морков, 2 глави чесън, 1 1/2к.ч. олио, 2 дафинови листа, чубрица, магданоз, сол.

Лучена яхния с пиле
2706

Последни материали
Виж
Мнение
Еколози сигнализират за сеч в Борисовата градина
Напредък
Над 3 700 български стоки има по рафтовете в Кауфланд
Търговия
Турция ще засили вноса на пшеница въпреки по-високите цени
Интегриран национален план за климат и енергетика
До 2030 г. 32 на сто от енергията трябва да е от възобновяеми източници
Фонд Земеделие
Индикативният график за директните плащания ще бъде готов в края на януари
Намериха закопан бидон с гранати и взрив в Кърджалийско село
Свързани материали
Виж
Пъстра яхния
Доматена яхния
Постно
Млечна яхния от зелен лук
Яхния
Свинско със спанак
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Свинска яхния по градинарски
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам