Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
31.08.2017 г.

Пиле в гювече

Сваряваме пилето в подсолена вода и го обезкостяваме. В гювеч нареждаме последователно нарязаните на филийки картофи, домати и лук. Посоляваме и поръсваме с черен пипер, а отгоре нареждаме пилешкото месо. Заливаме ястието с разбитите в прясното мляко яйца, слагаме във всяко гювече по парче масло, захлупваме и печем в предварително загрята умерена фурна.

Продукти: 1 пиле, 6 яйца, 6 картофа, 6 домата, 1 пакетче краве масло, 3 глави лук, 2 ч.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

Пиле в гювече
8205
 

Последни материали
Виж
С близо 39 млн. лв. се увеличава бюджетът за екоинвестиции по подмярка 4.2
Приемът ще бъде отворен до 4 юли
Отворен е втори прием по интервенцията за инвестиции в общинска инфраструктура
ДФЗ
Преведени са над 14,2 млн. лв. на 5 915 малки фермери
Украйна и страните от ЕС са основни потърпевши от свиването на вноса в Поднебесната
Износът на зърно от България за Китай секна през март
Новости
Първа реколта от ягоди в горски разсадник „Орловец“
Грешки при пресаждане на краставиците намаляват добива
Свързани материали
Виж
Средни цени на тон за 5-те най-големи земеделски експортни продукта на Украйна
САЩ премахват административните ограничения в скоростта на производство на свинско и птиче месо
Въвеждаме мита за американски селскостопански продукти
Пиле с картофи
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пиле в гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини