Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.07.2020 г.

Зелен фасул с прясно мляко

Зелен фасул с прясно мляко

Нарязваме фасула на по-големи парчета, бланшираме го във вряща подсолена вода и отцеждаме. Кипваме млякото, прибавяме фасула и варим 10 мин. Посоляваме и прибавяме маслото. След още 5 мин прибавяме и нарязаните на по-големи парченца скилидки чесън. Изключваме котлона, щом фасулът омекне. Оставяме го да изстине и застройваме с разбитите жълтъци.

Продукти: 1 кг фасул, 2 ч.ч. прясно мляко, 4-5 скилидки чесън, 30 г краве масло, 2 жълтъка, сол

Зелен фасул с прясно мляко
19070
 

Последни материали
Виж
Проверките за поражения приключват до края на май
Над 300 000 дка са заявени с измръзвания
Съвети за градинаря
Ето какво да добавим в ямките при засаждане на доматите!
Важно за фермерите!
На 7 май Европарламентът ще гласува визията за бюджета на ЕС след 2027 г.
Активно обсъждане на бъдещата ОСП
Втори диалог на еврокомисаря Хансен за младежките политики
Предстоящо
На 8 май Еврокомисията ще проведе конференция за визията на ОСП
Лесотехнически университет
Научен екип подготви стандарт за улично озеленяване
Свързани материали
Виж
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Бобена плакия
Празничен фасул
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини