Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зелен фасул с прясно мляко

Синор.БГ / 20.07.2020 г.
Зелен фасул с прясно мляко

Нарязваме фасула на по-големи парчета, бланшираме го във вряща подсолена вода и отцеждаме. Кипваме млякото, прибавяме фасула и варим 10 мин. Посоляваме и прибавяме маслото. След още 5 мин прибавяме и нарязаните на по-големи парченца скилидки чесън. Изключваме котлона, щом фасулът омекне. Оставяме го да изстине и застройваме с разбитите жълтъци.

Продукти: 1 кг фасул, 2 ч.ч. прясно мляко, 4-5 скилидки чесън, 30 г краве масло, 2 жълтъка, сол

Зелен фасул с прясно мляко
20217
 

Последни материали
Виж
Средствата са по проекти от ПРСР
Фонд Земеделие получава допълнителни 10 млн. лв. за ДДС на общините
JCB представя новото поколение високотехнологични трактори Fastrac 6000
На търговете и при двете култури обаче бе постигнато понижение на цените
В Южна Корея наблягат на вноса на фуражна царевица за сметка на хлебната пшеница
Агрометеорологична прогноза за периода 19-25 декември 2025 година
Развитието на есенниците може да продължи само в някои южни райони и по Черноморието
Директни плащания
ДФЗ преведе и 43 млн. лв. по НАТУРА 2000 – последно плащане за 2025 г.
Ще има втори транш
По-голямата част от помощта за акциза върху горивата е изплатена
Свързани материали
Виж
Говеждо с боб и прясно зеле
Зрял фасул с тиква
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Зрял фасул с тиква
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини