Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Зелен фасул с прясно мляко

Синор.БГ / 20.07.2020 г.
Зелен фасул с прясно мляко

Нарязваме фасула на по-големи парчета, бланшираме го във вряща подсолена вода и отцеждаме. Кипваме млякото, прибавяме фасула и варим 10 мин. Посоляваме и прибавяме маслото. След още 5 мин прибавяме и нарязаните на по-големи парченца скилидки чесън. Изключваме котлона, щом фасулът омекне. Оставяме го да изстине и застройваме с разбитите жълтъци.

Продукти: 1 кг фасул, 2 ч.ч. прясно мляко, 4-5 скилидки чесън, 30 г краве масло, 2 жълтъка, сол

Зелен фасул с прясно мляко
20118
 

Последни материали
Виж
С 30 млн. евро се увеличава бюджета по направление „Инвестиции в технологична и екологична модернизация“
Церемония
Наградите за „Агробизнесмен на България“ бяха връчени в 14 категории, две от които са нови
Биоплощите са нараснали с 46% за година
89 производители очертават биологичния профил на област Кюстендил
Дотук получените средства са 29,5%
ЕК ни плати 438,6 млн. евро по Плана за възстановяване и устойчивост
Двойно по-голяма квота за износ на зърно от Русия
Цената на руската пшеница се покачи до $232-233/т FOB
Русия с рекорден износ на пшеница през ноември
Свързани материали
Виж
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Зрял фасул с тиква
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини