Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.07.2020 г.

Зелен фасул с прясно мляко

Зелен фасул с прясно мляко

Нарязваме фасула на по-големи парчета, бланшираме го във вряща подсолена вода и отцеждаме. Кипваме млякото, прибавяме фасула и варим 10 мин. Посоляваме и прибавяме маслото. След още 5 мин прибавяме и нарязаните на по-големи парченца скилидки чесън. Изключваме котлона, щом фасулът омекне. Оставяме го да изстине и застройваме с разбитите жълтъци.

Продукти: 1 кг фасул, 2 ч.ч. прясно мляко, 4-5 скилидки чесън, 30 г краве масло, 2 жълтъка, сол

Зелен фасул с прясно мляко
19710
 

Последни материали
Виж
За участие в споразумения
Напомняне: До 30 юни земеделците да регистрират договорите за земята
Акця
Държавно горско предприятие дарява сок от арония за Червения кръст
Други държави вече го прилагат
Законопроект предлага да се публикуват електронно и ежедневно цените на храните във веригите
Важно!
Компостът прави културите устойчиви на болести и вредители
ЕК обмисля дълбоки промени в ОСП
Фермерите в ЕС са готови за лятна битка за милиарди евро судбисии
Климатичните промени засягат два пъти по-бързо Азия
Климатичните промени засягат два пъти по-бързо Азия
Свързани материали
Виж
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини