Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.04.2016 г.

Кюфтета от фасул и месо

Сваряваме фасула и го пресоваме. Отделно варим картофите. Пресоваме и тях. Смесваме пресованите фасул и картофи. Прибавяме настъргания лук, месото, яйцата, хляба (намокрен добре с вода за 5 минути и отцеден), скълцания магданоз, черния пипер. Посоляваме на вкус и омесваме старателно. Правим кюфтета, овалваме ги в галета и пържим в сгорещена мазнина.

Продукти: 2 ч. ч. зрял фасул, 250 г телешка кайма, 4 средни картофа, 2 глави кромид лук, 2 яйца, 2 филии хляб, половин китка магданоз, една четвърт ч. ч. галета, черен пипер и сол на вкус, олио.

 

Кюфтета от фасул и месо
8197
 

Последни материали
Виж
В конкуренция с преработващите предприятия на вътрешния пазар
Царевицата за износ от Украйна поскъпва на фона на спада в цените на превоза
За да овладее резкия ръст в цените на месото на вътрешния пазар
Турция планира временна забрана за износ на пилешко
Отговорността е на правителството и депутатите, категоричен е Димитър Шопов
Фермер отрича недостиг на мляко у нас, цели се внос на евтино сухо от Украйна
С участието на новия ресорен служебен министър от наша страна
Одобриха българската позиция за заседанието на Съвета на ЕС по земеделие и рибарство
Без установени огнища на заболяването
В Габровско въведоха превантивни мерки срещу птичия грип
Създава се Институт за иновационни технологии за растително и почвено здраве
Свързани материали
Виж
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Кюфтенца по овчарски
Кюфтета с пиперки и гъби
Кюфтета със сусам
Кюфтенца с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини