Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.02.2020 г.

Кюфтенца по овчарски

Кюфтенца по овчарски

Прибавяме към каймата на вкус черен и червен пипер, сол, чубрица и ситно нарязан магданоз. Омесваме добре и оформяме от сместа малки кюфтенца с размери на топчета за супа. Изпържваме ги в сгорещеното олио и ги нареждаме в тавичка. Разбиваме яйцето, прибавяме киселото мляко и счукания чесън и с тази смес заливаме изпържените кюфтенца. Отгоре поръсваме с мазнината от пърженето и слагаме ястието да се запече в гореща фурна.

Продукти за 4 порции: 600 г кайма /смес/, 1 кофичка кисело мляко, 1 яйце, магданоз, чубрица, 2-3 скилидки чесън, черен и червен пипер, олио, сол.

Кюфтенца по овчарски
9608

Последни материали
Виж
Пожълтяване на семеделите и долните листа на разсада
В търсене на информация за разпределянето на медицинските маски
Неизвестни лица превзеха сградата на украинския държавен резерв
Пред риска селскостопанската продукция да си изгние на полето
Германия облекчава правилата за пътуване заради сезонните работници от чужбина
Борбата с пандемията налага свиване на производството
И мексиканската бира Corona падна жертва на вируса
Приключи оценката на 25 проекта по подмярка 8,3
Председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен
ЕК ще освободи държавите-членки от съфинансиране на европодпомагането
Свързани материали
Виж
Кюфтета с пиперки и гъби
Кюфтета със сусам
Кюфтенца с бира
Вкусно
Кюфтета по тревненски
Кюфтета със сос от патладжани
Ястия с кайма
Кюфтета с кестени
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам