Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.01.2016 г.

Американски фермерски кюфтета

Изпържваме семките на сух тиган и ги смиламе. Смесваме ги със счукания чесън, настъргания кашкавал, босилека, магданоза и всичко объркваме с 3 с. л. олио. Измесваме каймата с яйцето, галетата, горчицата и 2 с. л. топла вода. Подправяме със сол и черен пипер и омесваме. Оставяме сместа да стегне в хладилника за 30 минути и оформяме с мокри ръце кюфтетата. Във всяко правим вдлъбнатина в средата, която пълним със слънчогледовата смес. Покриваме плънката с част от каймата и пържим кюфтетата в силно сгорещеното олио.

Продукти: 600 г кайма (смес), 1 яйце, 50 г белени слънчогледови семки, 50 г кашкавал, 2 скилидки чесън, по чаена лъжиза босилек и магданоз, 1 ч. л. горчица, брашно или галета, сол, черен пипер и олио

 

 

Американски фермерски кюфтета
9279
 

Последни материали
Виж
Ива Иванова стана изпълнителен директор на ДФ „Земеделие”
Ниските запаси от слънчоглед обаче ще натиснат доставките до края на сезона
Износът на слънчогледово масло от Украйна гони рекордни стойности
Доклад на Европейската комисия
Краткосрочни перспективи на селскостопанските пазари
Губернаторът хвърли вината за съсипването на животновъдството върху елита
Щатът Флорида забрани частично продажбата на лабораторно създадено месо
На 31 май на форум в София
Учени с план за осигуряване на продоволствената сигурност на България
История без край
От зимата прокуратурата разследва новите виртуални стада, разкрити от агроведомството
Свързани материали
Виж
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Кюфтенца по овчарски
Кюфтета с пиперки и гъби
Кюфтета със сусам
Кюфтенца с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини