Начало » Новини » Страната
26.01.2016 г.

График на семинарите за директни плащания до края на януари

Важно за фермера

Sinor.bg

От 25 януари Синор.БГ започна да публикува точните графици за провеждане на информационните семинари, където фермерите на място могат да се запознаят с новостите в тазгодишната кампания за директните плащания. До края на месеца ще преминат информационните дни в повечето големи градове от страната. Досега ви запознахме с местата и часовете за провеждане на срещите за 25 и 26 януари. В този текст ще се ориентирате за дискусиите, организирани от 27 януари до последния работен ден на месеца 29 януари.

На 27 януари са срещите в Пловдив и Враца. Първата ще се проведе от 14 часа в сградата на пловдивската община.  Втората от 10,30 часа в сградата на БЗНС, на ул. „Софроний Врачански” № 6 във Враца.

За Горна Оряховица и Видин срещите ще се проведат съответно от 10 час в общинската служба по земеделие в Горна Оряховица и от 13 часа в земеделската служба във Видин.

За 29 януари са насрочени дните в Бургас, Велико Търново  и Габрово. Първата среща е от 10 часа и се организира в Областната администрация в морския град. Втората среща също е от 10 часа и ще се проведе в залата на ДФ "Земеделие" във В. Търново. Третата е насрочена за 10,30 часа   и ще се проведе в сградата на НТС - Залата на Търговскопромишлена палата в Габрово на ул. „Брянска“ № 30 ет. 1,

Също на 29 януари се организира срещата в Казанлък, от 14 часа в залата на ул. "Искра" №4. За 29-и януари е насрочена и срещата в Шумен – от 14 часа в Зала 363 на община Шумен.

В Благоевградско на 27 и 28 януари ще има четири срещи. Първите две са в Сатовча и Гърмен и ще бъдат на 27 януари. Съответно часовете са 10,30 часав залата на общинския съвет в Сатовча и  от 14,30 часа - в залата на общински съвет в Гърмен.

На 28 януари са дните в Гоце Делчев (от 10,30 часа) сградата на Общинска служба по земеделие – Гоце Делчев и ( от 14,30 часа) в сградата на общинска служба по земеделие – Хаджидимово.

На 27 януари има две срещи в Бургаско – Руен от 11 часа в залата общински съвет, Айтос от 15 часа в зала тана общинския съвет.

На 28 януари се организират семинарите в Несебър и Поморие. Първата среща е от 14 часа в Читалището на село Тънково и 10 часа в залата на общинския съвет в Поморие.

На 29 януари е срещата във варненската община Ветрино. Тя ще се проведе от 11 часа в сградата на община Ветрино на ул."Георги Сава Раковски" №24.

На 28 януари от 10 часа е срещата за Суворово, офис Девня, която ще се проведе в Суворово, пл."Независимост" №1 - зала №1 в сградата на общината.

На 27 януари е срещата в град Елена – от 13 часа в  залата на общината. Също на 27-и е срещата в Златарица – от 10 часа  в общинската служба по земеделие.

На 28 януари е срещата в Лясковец – от 13 часа в залата на общината.

На 27 януари ще има две срещи във Видинско. В град Кула и Бойница е от 13 часа в заседателната зала на община Кула и от 15 часа в Грамада- в засеседателната зала в общината.

За 28-и януари са насрочени срещите в  Мездра и Роман. Първата е от 10 часа в заседателната зала на общинския съвет в сградата на община Мездра – етаж 4 и от 14 часа в залата на общинския съвет на община Роман.

В Кърджалийско първата среща е в община Черноочене на 27 януари от 10 часа в залата на общината. На 29 януари е срещата в Крумовград - 11 час в залата на общината.

В Кюстендилско на 27 януари е срещата в община Трекляно – от 14 часа в сградата на общината. На 28 януари е срещата в Кочериново - също от 14 часа в сградата на общината. В град Рила също на 28 януари от 11 часа   в сградата на общината.

В Пазарджишко на 27 януари има три срещи – в Белово, Септември и Лесичово. В Белово е 10 часа в залата на Общинския съвет, в Септември – от 13 часа – трябва да се пита в общината. Третата среща е 15.30 часаи ще се проведе в село.Калугерово, залата на информационния център, ет.1.

На 28 януари са трите трещи в Батак, Пещера и Брацигово. Първата среща е от 10 часа в офиса на общинската служба по земеделие, втората от 13 часа - в офиса на общинската служба по земеделие в Пещера и трета – от 15,30 часа в залата на общинския съвет в Младежкия дом в Брацигово.

За 29-и януари е насрочена срещата в град Пазарджик – от 10 часа, в  залата на Областната администрация.

В Пернишко на 27 януари е срещата в град Земен – от 11 часа  в залата на община Земен. На 28 януари е срещата в село Ковачевци –от 11 часа в залата на община Ковачевци.

На 29 от 11 часае срещата в Радомир, в в залата на Младежкия дом.

На 27 януари от 10 часа е срещата в град Белене, в залата на общината.

На 27 януари има срещ в Куклен, Пловдивско – от 10 часа в сградата на общината.

За 28 януари е насрочена в град Раковски – от 15,30 часа,в сградата на общината.

На 27 януари е срещата в община Кубрат – от 10 часа зала, в базата на  Сортови семена.

Също на 27 януари от 14 часа е срещата за община Завет.

На 28 януари има две срещи в разградските общини Лозница и Самуил – съответно за 10 часа в залата на община Лозница и от 14 часа в залата на община Самуил.

За 27 януари са насрочени срещите за общините Борино и Доспат. Първата е от 10 часа в заседателната зала на общ.Борино еи от 14  часа в заседателната зала на общ. Доспат.

На 28 януари са срещите в Златоград и Неделино. Първата среща е 10 часа в заседателната зала на общ. Златоград и от 14 часа в ОСЗ-Неделино.

На 29 януари се организират информационните дни в Смолян и и в община Баните. В Смолян е 14 часа в ОСЗ-Смолян и от 10 часа    е в ОСЗ-Баните.

На 27 януари е срещата за София-град – в ОСЗ "Панчарево" от 14 часа в читалище "Панчарево".

На 28 януари е органиизрана срещата за ОСЗ "Овча купел" – от 14 часа в ОД "Земеделие" София град – бул. „Витоша” №1 48, бл. 69.

На 27 януари са срещите в Своге и Годеч. Срещата в Своге е от 13 часа в Малката зала на читалище „Градище”, а тази в Годеч е от 10.00 часа         в голяма заседателна зала в сградата на общината.

Три срещи ще има за общините Ихтиман, Елин Пелин и Горна Малина. Първата среща е от 10.00 часа в заалата на историческия музей. Втората – от 13.00 часа в административно- културния център в Елин Пелин - бул. „София” № 13, ет. 1. Третата е от 16 часа в читалище „В. Левски” – 1929.

В Старозагорско на 29 януари е срещата в Павел баня – от 10 часа в зала "Младост".

За 27 януари е насрочена срещата в Симеоновград. Тя ще се проведе от 10 часа в залата на общинската администрация.

На 28 януари е срещата в Тополовград – от 11 часа в залата на общинската администрация.

На 29 януари е срещата в хасковската община Минерални бани – от 10 часав залата на общинската администрация.

На 27 янурари ще има две срещи и в шуменските общини Никола и Козлево Каолиново. Първата среща ще се проведе от 10 часа в заседателната зала на общината, втората – от 14 часа в залата на читалището или залата на Общински съвет гр. Каолиново.

На 28 януари се организира срещата във Върбица, Шуменско - 11:00 часа.

На 29 януари е срещата в Стралджа, Ямболско – от 10 часа в залата на пенсионерския клуб.

График на семинарите за директни плащания до края на януари
10552
 

Последни материали
Виж
До 14 май стопаните със 100% пропаднали площи от градушката в Южна България подават заявления за обследвания
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-27април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата продължават да вдигат цените
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Свързани материали
Виж
Актуално по темата
Графикът за приемите по Стратегическия план ще бъде обявен през април
Само за лозаро-винарския сектор и една интервенция за животновъдство
Графикът за приемите по Стратегическия план за 2024 г. се пуска с огромно закъснение
Важно!
Фермерите ще калибрират пръскачките си на място в стопанствата
Окончателното плащане за доходите за устойчивост е от 20 април до 10 май
Ясен е индикативният график за плащанията за Кампания 2023 до края на юни
Качен е на страницата на ДФЗ
В индикативния график няма точна дата за плащанията по СЕПП
Първото събитие ще се състои на 14 ноември (вторник) в град Велико Търново
Вижте график на срещите с експерти на МЗХ за условията за кандидатстване по двете отворени процедури от НПВУ
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини