Начало » Новини » Коментари
25.01.2016 г.

От 25 януари започва разяснителната кампания за директните плащания

Графици на информационните срещи

Sinor.bg

От днес до края на февруари експерти от областните и общински дирекции по земеделие ще проведат разяснителна кампания по кандидатстването за директни плащания за кампания 2016 г., съобщиха от министерството на земеделието. Графиците за срещите в 28-те области на страната са разписани от министъра на земеделието и храните Десислава Танева.

Още от днес започват срещите в благоевградското село Струмяни и в Кресна. Първият информационен семинар е насрочен за 10,30 часа в читалище „Будител “ в Струмяни, а вторият - от 14,30 часа в залата в сградата на Общинска администрация в Кресна.

За 26 януари са предвидени срещите в Петрич и Сандански. Първата ще се проведе от 10,30 часа в залата на Общинския съвет в Петрич, а втората – от 14,30 часа в залата на Общинския съвет в Сандански.

В Бургаско срещите за 25 януари са насрочени за 14 часа в село Камено – в залата на гражданска отбрана и за 10 часа в Карнобат – в залата на общината.

За 26 януари (вторник) са организирани информационните семинари в Приморско и Царево. Първата среща е за 10 часа в залата на общината в Приморско, а втората за 14 часа в залата на община Царево.

На 25 януари има две срещи и в Стрелча и в Панагюрище. Първата започва от 11 часа в залата на Младежкия дом в Стрелча, а втората – от 13 часа в Панагюрище.

В Плевенско също днес ще има две срещи. Първата ще се проведе от 10 часа в общината на Долни Дъбник, а втората – в общината на Червен бряг от 14 часа.

В Карлово и пловдивското села Калояново също днес са насрочени две срещи. Те ще се проведет в сградите на общините от 11 часа – в Карлово и от 15 часа – в общината в Калояново.

На 25 януари е информационният семинар за Разград, който ще се проведе от 10 часа в сградата на общината, зала 102. Също днес, но от 14 часа е информационната среща в разградското село Цар Калоян – в общината.

Две информа;ционни срещи има днеси  в смолянско. Първата е от 10 часа в община Чепеларе – в общинската служба по земеделие в Чепеларе. Втората е в общинската служба по земеделие в Община Девин – от 14 часа.

На 25 януари от 10 часа е и срещата в Стара Загора. Тя ще се проведе зала1 на общината в Стара Загора.

Фермерите от Ивайловград също днес могат да се информират за кампанията. Срещата е от 11 часа в залата на общинската администрация.

За 25 януари е насрочена и информационната среща в Нови пазар. Тя ще се проведе от 14 часа в стая 209 на общината в града.

На 26 януари са предвидени информационните дни във видинските села Брегово и Ново село. В първото селбо срещата ще започне от 13 часаи ще ксе проведе в заседателната зала на общината. В Ново село е от 15 часа и ще се проведе в заседателната зала общината.

На 26 януари са дните в Козлодуй и врачанското село Хайредин. Първата среща е насрочена за 10,30 часа в заседателната зала Община Козлодуй – етаж 1, а втората – от 14 часа в залата над Банка ДСКв селото.

Също на 26 януари е организиран семинарът в Момчилград, който ще се проведе от 11 часа в залата на общината.

Датата за кюстендилските села Невестино и Бобов дол е 26 януари. Първата среща ще ске състои от 11,00 часа в сградата на община Невестино, а тази в Бобов дол    е от 14 часа в сградата на общината.

Също на 26 януари е срещата в ловешкото село Априлци, която ще започне от 10 часа в сградата на общината.

За 26 януари са срещите във Велинград и родопското село Ракитово. Първата среща е от 10 часа в офиса на общинската служба по земеделие във Велинград. Втората от 13 часа            в залата на Общинския съвет в Ракитово.

На 26 януари от 11 часа  ще се проведе срещата в Перник - в залата на областна администрация.

Също на 26 януари ще има две срещи в градовете Левски и Пордим (Плевенско). В Левски срещата е от 14 часа.в залата на общината, а Пордим – от 10 часа – също в залата на общината.

Срещите за фермерите от пловдивските общини Марица и Родопи са за 26 януари от 10,30 часа в община в Марица и от 14 часа -  сградата на община Родопи.

Отново на 26 януари ще се проведе и срещата в Исперих – от 10 часа в залата на община Исперих.

На 26 януари ще се проведе и информационната среща за София- град. Тя се организира от общинската служба "Нови Искър" и е насрочена за 14 часа       в Комплекс "Деметра"(кв. Илиянци).

Три срещи ще има на 26 януари и в Етрополе, Правец и Ботевград. Първата е от 10 часа в малкия салон на читалище „Тодор Пеев”. Тази в Правец е от 13 часа в сградата на читалището, а тази в Ботевград – от 15 часа в залата на партера на общината.

Отново на 26 януари три срещи са насрочени  за старозагорските общини Раднево, Гълъбово  и Опан. Първата е от 15 часа        в Зала 1 на община Раднево, втората – от 13 часа в залата на благоустройство и чистота в Гълъбово и третата – от 9 часа в залата в община Опан.

Хасковските общини Маджарово и Стамболово ще имат срещи на 26 януари. Първата е от 10 часа, а втората – от 13,30 часа в залите на общинските администрации съответно в Маджарово и в Стамболово.

На 26 януари ще има срещи и в шуменските села Хитрино и Венец. Първата е за 10 часа в сградата на ОСЗ – Хитрино, втората от 14 часа -в залата на Общински съвет – Венец.

(Периодично ще ви информираме за следващите срещи след 27 януари)

От 25 януари започва разяснителната кампания за директните плащания
7642
 

Последни материали
Виж
При нахута митническата ставка е свалена до нула
Индия удължи безмитния внос на жълт грах до края на октомври
С различни срокове на доставка и плащане
Египет обяви поредните търгове за внос на пшеница и растителни масла
Balkan Business Awards 2024
Бургас, Казанлък и Родопи със златни отличия за развитието на бизнес средата
Криза
Европейският съюз все по-трудно продава селскостопански продукти на света
Агростатистика
Оранжерийното производство на домати и краставици остава символично
Актуални данни
Статистиката съобщи, че основният внос на слънчоглед през 2023 г. бил от Румъния
Свързани материали
Виж
Актуално по темата
Графикът за приемите по Стратегическия план ще бъде обявен през април
Само за лозаро-винарския сектор и една интервенция за животновъдство
Графикът за приемите по Стратегическия план за 2024 г. се пуска с огромно закъснение
Важно!
Фермерите ще калибрират пръскачките си на място в стопанствата
Окончателното плащане за доходите за устойчивост е от 20 април до 10 май
Ясен е индикативният график за плащанията за Кампания 2023 до края на юни
Качен е на страницата на ДФЗ
В индикативния график няма точна дата за плащанията по СЕПП
Първото събитие ще се състои на 14 ноември (вторник) в град Велико Търново
Вижте график на срещите с експерти на МЗХ за условията за кандидатстване по двете отворени процедури от НПВУ
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини