Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
20.02.2014 г.

Пюре от целина

Измитата и обелена целина се нарязва на парченца. Заливате я с прясното мляко и бульона. Посоляваме на вкус. Варим около един час. Изваждаме целината, отцеждаме я и я прекарваме през преса или сито. Добавяме кравето масло, разбъркваме добре и наливаме горещото мляко. Продукти: 2 големи глави целина, 1 ч. ч. прясно мляко, 100 г краве масло, 1 ч. ч. бульон (може от кубче), сол.

Пюре от целина
5969
 

Последни материали
Виж
На 17 юни официално се открива жътвата
Проданов: Ще следим вносът на пшеница от Укайна да не превиши 580 хил. т до края на годината
Министър Юмаклъ даде старт на беритбата
Реколтата от къпини в Турция ще достигне 1000 тона
Германия отчете повишени цени на хранителните продукти, напитките и тютюневите изделия
Турция изплати над 242 милиона лева подпомагане за маслодайни култури
За стопаните на овощни дървета изпитанията не свършват!
Илия Проданов за поканата към БАхК
Важно е двете камари да вървим заедно поне по 4 важни теми
Свързани материали
Виж
Отглеждане на разсад за коренова целина
Важно за градинаря
Целината покълва на светлина
Съхранете целината в избата или на двора
Как да пренесем зеленчуковата градина на перваза вкъщи
Един много вкусен и полезен зеленчук
Дръжкова целина
Ето и няколко думи за нейните особености
Време е да разсаждате целината
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини