Начало » Хоби земеделие » Малката градина

Туршия от фаршировани камби

Синор.БГ / 29.09.2024 г.
Туршия от фаршировани камби

Почистваме камбите от семките и на дъното на всяка камба слагаме 1/2 ч.л. сол, 1 ч.л. захар и 1 ч.л. оцет. Нарязваме зелето на ситно и го претриваме с малко сол, за да омекне. Настъргваме целината и морковите на едро ренде. Наситняваме зелените доматки и чесъна. Разбъркваме зеленчуците, леко ги посоляваме и пълним с тях камбите. Подреждаме ги в тавичка и печем в предварително загрята умерена към силна фурна около 15 мин. Нареждаме ги плътно топли в бурканите, заливаме със соса, който са си пуснали при печенето, затваряме херметически и стерилизираме 10 мин.

Продукти: 2 кг по-едри и здрави червени камби, 1 малка бяла зелка, 1 глава целина, 5 моркова, 5 зелени доматчета, 10 скилидки чесън, сол, захар, оцет

Туршия от фаршировани камби
18716
 

Последни материали
Виж
Решения на МС
Правителството одобри специален режим без ДДС за малки фирми
Решения на Министерския съвет
Агенцията по горите получи държавен имот в София за служебни нужди
Форум, организиран от МТСП
Търговски вериги търсят българи от Германия, готови да се завърнат в Родината
БАБХ - проверки
Незабавна реакция след сигнал за животински кости на сметище край Нова Загора
По-малко разсадници, но повече дървета за паркове и улици в Германия
Допълнителни 470 милиона рубли (около 4,7 млн евро) за благоустрояване на селските домове в Русия
Свързани материали
Виж
Рязано кисело зеле с ябълки
Мариновани лукчета
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от патладжани със зеле
Маринован карфиол
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини