Начало » Хоби земеделие » Малката градина
29.09.2024 г.

Туршия от фаршировани камби

Туршия от фаршировани камби

Почистваме камбите от семките и на дъното на всяка камба слагаме 1/2 ч.л. сол, 1 ч.л. захар и 1 ч.л. оцет. Нарязваме зелето на ситно и го претриваме с малко сол, за да омекне. Настъргваме целината и морковите на едро ренде. Наситняваме зелените доматки и чесъна. Разбъркваме зеленчуците, леко ги посоляваме и пълним с тях камбите. Подреждаме ги в тавичка и печем в предварително загрята умерена към силна фурна около 15 мин. Нареждаме ги плътно топли в бурканите, заливаме със соса, който са си пуснали при печенето, затваряме херметически и стерилизираме 10 мин.

Продукти: 2 кг по-едри и здрави червени камби, 1 малка бяла зелка, 1 глава целина, 5 моркова, 5 зелени доматчета, 10 скилидки чесън, сол, захар, оцет

Туршия от фаршировани камби
476
 

Последни материали
Виж
Дърветата губят хранителни вещества и могат да загинат през зимата
В Украйна цъфнаха дивите круши
Напрегнат баланс и по-високи цени на слънчогледовото семе и слънчогледовото масло
На общината са дадени 8 предписания за изпълнение до 4 октомври
Струма е замърсена от строителни дейности по водния цикъл на Перник
Туршия от фаршировани камби
Запазва се тенденцията за увеличаване на българските биопроизводители
Отбелязаха Деня на биологичното производство с празник в София
Предстои хуманни умъртвяване на заболелите и контактни птици
Откриха огнище на птичи грип в птицевъдна ферма в пловдивско село
Свързани материали
Виж
Туршия камби с карфиол и грозде
Бърза туршия
Мераклийско кисело зеле
Стерилизирана царска туршия
Смесена туршия
Туршия от кисели краставички със синап
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини