Начало » Хоби земеделие » Малката градина

Туршия от фаршировани камби

Синор.БГ / 29.09.2024 г.
Туршия от фаршировани камби

Почистваме камбите от семките и на дъното на всяка камба слагаме 1/2 ч.л. сол, 1 ч.л. захар и 1 ч.л. оцет. Нарязваме зелето на ситно и го претриваме с малко сол, за да омекне. Настъргваме целината и морковите на едро ренде. Наситняваме зелените доматки и чесъна. Разбъркваме зеленчуците, леко ги посоляваме и пълним с тях камбите. Подреждаме ги в тавичка и печем в предварително загрята умерена към силна фурна около 15 мин. Нареждаме ги плътно топли в бурканите, заливаме със соса, който са си пуснали при печенето, затваряме херметически и стерилизираме 10 мин.

Продукти: 2 кг по-едри и здрави червени камби, 1 малка бяла зелка, 1 глава целина, 5 моркова, 5 зелени доматчета, 10 скилидки чесън, сол, захар, оцет

Туршия от фаршировани камби
18825
 

Последни материали
Виж
Краставиците насочваме към Германия
Износът на сладък пипер е скочил с 92% до август 2025 г.
Прогноза за времето
Жълт код за буреносен вятър в Централна и Източна България, от утре валежи
Започнаха проверки на всички обекти за продажба и добив на риба в страната
Само сливи, малини и пъпеши са над 90%
Българските ябълки задоволяват едва 36% от годишното им потребление
МЗХ отговаря на въпроси на Синор.бг
Още 300 проекти за модернизация ще бъдат субсидирани по Плана за устойчивост
Еколози връчват подписка срещу очакваната българска подкрепа за новите ГМО
Свързани материали
Виж
Рязано кисело зеле с ябълки
Мариновани лукчета
Печени люти чушки
Парена туршия
Туршия от патладжани със зеле
Маринован карфиол
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини