Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
27.08.2024 г.

Камби, пълнени с арпаджик

Камби, пълнени с арпаджик

Изчистваме камбите от семките. Слагаме да кипнат водата, солта, захарта, оцета, дафиновия лист и черния пипер и попарваме във врящата марината камбите. Отцеждаме ги. Обелваме арпаджика и скилидките чесън, настъргваме морковите, смесваме ги и напълваме камбите. Нареждаме ги плътно в буркани, като слагаме между тях стръкове копър, магданоз и целина. Заливаме с прецедената марината, затваряме бурканите с капачки и ги съхраняваме на хладно.

Продукти: 4 кг камби, 1 кг арпаджик, 2 кг моркови, 2 връзки магданоз, 1 връзка копър, 3 големи глави чесън, 5 стръка целина, 1/2 л оцет, 6 с.л. захар, 20 зърна черен пипер, 6 дафинови листа, 9 с.л. сол, 2,5 л вода

Камби, пълнени с арпаджик
6824
 

Последни материали
Виж
Стационарните телефони на ДФЗ отново работят
Годишно увеличение на разходите за труд в еврозоната
Най-голямо увеличение на разходите за заплати е регистрарано в Хърватия и България
Откриха академичната учебна година в Лесотехническия университет
Смесена туршия
Трета част
Употребата на хербициди в борбата с плевелите
Рекордните температури продължават и през август и годината досега е най-топлата в историята на земното кълбо
Свързани материали
Виж
Люта саламурена туршия
Газирана туршия
Камби с дребни плодове
Туршия
Камби с карфиол и грозде
Камби с дребни плодове
Полезни съвети
Особености при отглеждането на камбите
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини