Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
27.08.2024 г.

Камби, пълнени с арпаджик

Камби, пълнени с арпаджик

Изчистваме камбите от семките. Слагаме да кипнат водата, солта, захарта, оцета, дафиновия лист и черния пипер и попарваме във врящата марината камбите. Отцеждаме ги. Обелваме арпаджика и скилидките чесън, настъргваме морковите, смесваме ги и напълваме камбите. Нареждаме ги плътно в буркани, като слагаме между тях стръкове копър, магданоз и целина. Заливаме с прецедената марината, затваряме бурканите с капачки и ги съхраняваме на хладно.

Продукти: 4 кг камби, 1 кг арпаджик, 2 кг моркови, 2 връзки магданоз, 1 връзка копър, 3 големи глави чесън, 5 стръка целина, 1/2 л оцет, 6 с.л. захар, 20 зърна черен пипер, 6 дафинови листа, 9 с.л. сол, 2,5 л вода

Камби, пълнени с арпаджик
6793
 

Последни материали
Виж
Вследствие на високите добиви и ранното прибиране на зеленчука
Обилната реколта от картофи в Турция натиска изкупните цени
Времето в началото на септември е необичайно горещо
Влагата за есенната сеитба не достига в повечето части на Украйна
Продукцията е върната на собственика, тече досъдебно производство
Разкриха кражба на 230 кила домати от зеленчукова градина в Кюстендилско
Умъртвени са 6 овце в района на село Гълъбово
Щетите от мечки в Смолянско намаляха почти двойно през август
Г-20 прие Пътната карта за устойчиво рибарство и аквакултури на ФАО
Туршия от кисели краставички със синап
Свързани материали
Виж
Люта саламурена туршия
Газирана туршия
Камби с дребни плодове
Туршия
Камби с карфиол и грозде
Камби с дребни плодове
Полезни съвети
Особености при отглеждането на камбите
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини