Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Наденица с бира

Синор.БГ / 18.08.2023 г.
Наденица с бира

Надупчваме надениците с вилица и ги пущаме в тенджера с кипяща вода. Захлупваме и варим 5-6 мин. Изваждаме надениците и ги пържим в сгорещеното масло, докато поруменеят. После прибавяме нарязания на филийки лук и подправките, наливаме бирата и готвим още 5-6 мин, като периодично обръщаме наденичките.

Продукти за 4 порции: 4 парчета пушена наденица, 1 с.л. краве масло, 300 мл тъмна бира, 1 глава лук, 1 дафинов лист, 7-8 зърна черен пипер, 1-2 зърна бахар, 2 щипки семена от копър, сол.

Наденица с бира
7501
 

Последни материали
Виж
Сред тях са акциза за горива и помощ за водата
Среща на НАЗ с Росен Желязков и Георги Тахов вероятно ще отпуши забавени плащания
Промените са внесени днес в НС
Само една партия предлага пари за напояване в проектобюджета за 2026 г.
Промени в наредбата за подпомагане на инвестициите в сектора
При проекти в лозарския сектор ще се изискват технически документи за капковите системи
Министерство на иновациите и растежа
Избран е временен шеф на агенцията по инвестиции
Подпомагане по Стратегическия план
ДФЗ кани общините да подават заявления за авансиране на проектите
Оранжерийното производство на зеленчуци е тема на утрешното заседание на Българо-румънската земеделска работна група
Свързани материали
Виж
Наденица с гъби и ориз
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини