Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Наденица с бира

Синор.БГ / 18.08.2023 г.
Наденица с бира

Надупчваме надениците с вилица и ги пущаме в тенджера с кипяща вода. Захлупваме и варим 5-6 мин. Изваждаме надениците и ги пържим в сгорещеното масло, докато поруменеят. После прибавяме нарязания на филийки лук и подправките, наливаме бирата и готвим още 5-6 мин, като периодично обръщаме наденичките.

Продукти за 4 порции: 4 парчета пушена наденица, 1 с.л. краве масло, 300 мл тъмна бира, 1 глава лук, 1 дафинов лист, 7-8 зърна черен пипер, 1-2 зърна бахар, 2 щипки семена от копър, сол.

Наденица с бира
7443
 

Последни материали
Виж
Едно от малкото интервюта на агроминистъра
Тахов призна, че консолидацията в земеделския бранш засега е трудно постижима
Месото и месните продукти (+9,4%) и живите животни (+7,9%)
Продажни цени на едро в Германия продължават да нарастват
Обвинение за измама с 1,2 млн. евро по проекти за напояване
Алжир закупи мелничарска пшеница на цена $263-271/т C&F
По искане на бизнеса
Двама министри от месец обсъждат дали и агросекторът ще получи помощ за цената на тока
M7004 става автономен: Kubota въвежда интелигентна автоматизация върху доверена платформа
Свързани материали
Виж
Наденица с гъби и ориз
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини