Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.08.2023 г.

Наденица с бира

Наденица с бира

Надупчваме надениците с вилица и ги пущаме в тенджера с кипяща вода. Захлупваме и варим 5-6 мин. Изваждаме надениците и ги пържим в сгорещеното масло, докато поруменеят. После прибавяме нарязания на филийки лук и подправките, наливаме бирата и готвим още 5-6 мин, като периодично обръщаме наденичките.

Продукти за 4 порции: 4 парчета пушена наденица, 1 с.л. краве масло, 300 мл тъмна бира, 1 глава лук, 1 дафинов лист, 7-8 зърна черен пипер, 1-2 зърна бахар, 2 щипки семена от копър, сол.

Наденица с бира
1531

Последни материали
Виж
Според министър Кирил Вътев на изложението в Клермон-Феран
Селекцията ще увеличи пазарните възможности на родните животновъди
С акцент върху пресните домати, краставици и чушки
Родни оранжерийни производители се представят на изложение в Испания
При проверки по бургаски и варненски язовири са извадени над 40 мрежи
Дариха 640 кила уловена от бракониери риба за изхранване на животни в зооклиника
При ожънати близо 80 на сто от площите
Добивите от слънчогледа в Добричко продължават да намаляват
Засилват проверките в горите в активния период на снабдяване с дърва за огрев
В Ловешко задържаха камион с 50 кубика незаконна дървесина
Обраха слънчогледова нива на бившия зам. аграрен министър Тодор Джиков
Свързани материали
Виж
Наденица с гъби и ориз
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам