Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Наденица с бира

Синор.БГ / 18.08.2023 г.
Наденица с бира

Надупчваме надениците с вилица и ги пущаме в тенджера с кипяща вода. Захлупваме и варим 5-6 мин. Изваждаме надениците и ги пържим в сгорещеното масло, докато поруменеят. После прибавяме нарязания на филийки лук и подправките, наливаме бирата и готвим още 5-6 мин, като периодично обръщаме наденичките.

Продукти за 4 порции: 4 парчета пушена наденица, 1 с.л. краве масло, 300 мл тъмна бира, 1 глава лук, 1 дафинов лист, 7-8 зърна черен пипер, 1-2 зърна бахар, 2 щипки семена от копър, сол.

Наденица с бира
7465
 

Последни материали
Виж
На работа от 5 януари
Заради еврото 31 декември и 2 януари ще са почивни
25 хил. ще бъдат заличени
Швейцария ще намали броя на кравите заради митата на САЩ
Новият Tow and Blow 650i – мобилна защита от слана, вече достъпна на българския пазар
Рестарт на спора за ваксинация
Депутат потърси отговори на 12 въпроса за шарката по овце
Международният съвет по маслините се събира на 20 ноември в Кордоба
Хипоглицин А в пасищата: риск за млечните животни и качеството на млякото
Свързани материали
Виж
Наденица с гъби и ориз
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини