Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
18.08.2023 г.

Наденица с бира

Наденица с бира

Надупчваме надениците с вилица и ги пущаме в тенджера с кипяща вода. Захлупваме и варим 5-6 мин. Изваждаме надениците и ги пържим в сгорещеното масло, докато поруменеят. После прибавяме нарязания на филийки лук и подправките, наливаме бирата и готвим още 5-6 мин, като периодично обръщаме наденичките.

Продукти за 4 порции: 4 парчета пушена наденица, 1 с.л. краве масло, 300 мл тъмна бира, 1 глава лук, 1 дафинов лист, 7-8 зърна черен пипер, 1-2 зърна бахар, 2 щипки семена от копър, сол.

Наденица с бира
6760
 

Последни материали
Виж
Доклад на Синор.БГ
През седмицата: Как борсите унижават градинарите и ще се върне ли украинската помощ?
Изключението са царевицата и слънчогледът, големият срив е при плодовете и ядките
Турската статистика прогнозира спад на реколтите от земеделски култури
Ако държавата иска да помогне, нека просто да не пречи с бюрокрация
Производител: Отглеждането на кози в България си е жива мъка
Кога обикновената житна пиявица (Oulema melanopa) е опасна ?
Състоянието на германската химическа индустрия се влошава
За извършено деяние през 2024 г. в условията на продължаващо престъпление
Обвиниха жител на лясковско село в кражба на рулонни бали от нива
Свързани материали
Виж
Наденица с гъби и ориз
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини