Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.09.2015 г.

Свински крачета в гювече

Измиваме крачетата със студена вода и ги сваряваме много добре в подсолена вода. Обезкостяваме и разпределяме месото в 4 гювечета. Между месото слагаме парченца от наденицата. Отделяме около 200 милилитра. от бульона, в който са врели крачетата, размиваме в него червения пипер и го разливаме по гювечетата. Прибавяме по 3 зърна черен пипер, захлупваме и печем 10 мин в предварително загрята силна фурна (250 градуса). Поднасяме гювечетата топли.

Продукти: 4 свински крачета, 200 г наденица (по възможност истинска),  по една 1 ч.л. червен пипер, черен пипер, сол.

Свински крачета в гювече
13819
 

Последни материали
Виж
В стадото са доказани две редки заболявания – ку-треска и меди-висна
Изяснена е ситуацията с животните в село Сигмен
Важно!
Ветеринарите са длъжни да дават касови бележки на фермерите за всеки документ, издаден от тях
Бизнесът съветва
През 2025 г. обзаведете дома с мебели от естествена дървесина
Кандидатствайте!
„Грийнпийс“ обявява прием за обучения в Академия „Поколение Земя“
Практика
Вермикулитът в градинарството - приложение
Предстоящо
От 18 до 22 февруари в Пловдив ще се проведе АГРА 2025
Свързани материали
Виж
Мариновани свински ребра на фурна
Епидемична обстановка
8 жертви на свинския грип в Молдова
Свински гърди с ориз и лук
Торене
Когато отглеждате свине и си произвеждате фураж, не пренебрегвайте свинския тор
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини