Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.09.2015 г.

Свински крачета в гювече

Измиваме крачетата със студена вода и ги сваряваме много добре в подсолена вода. Обезкостяваме и разпределяме месото в 4 гювечета. Между месото слагаме парченца от наденицата. Отделяме около 200 милилитра. от бульона, в който са врели крачетата, размиваме в него червения пипер и го разливаме по гювечетата. Прибавяме по 3 зърна черен пипер, захлупваме и печем 10 мин в предварително загрята силна фурна (250 градуса). Поднасяме гювечетата топли.

Продукти: 4 свински крачета, 200 г наденица (по възможност истинска),  по една 1 ч.л. червен пипер, черен пипер, сол.

Свински крачета в гювече
14247
 

Последни материали
Виж
Доклад на Синор.БГ
През седмицата: Как борсите унижават градинарите и ще се върне ли украинската помощ?
Изключението са царевицата и слънчогледът, големият срив е при плодовете и ядките
Турската статистика прогнозира спад на реколтите от земеделски култури
Ако държавата иска да помогне, нека просто да не пречи с бюрокрация
Производител: Отглеждането на кози в България си е жива мъка
Кога обикновената житна пиявица (Oulema melanopa) е опасна ?
Състоянието на германската химическа индустрия се влошава
За извършено деяние през 2024 г. в условията на продължаващо престъпление
Обвиниха жител на лясковско село в кражба на рулонни бали от нива
Свързани материали
Виж
Мариновани свински ребра на фурна
Епидемична обстановка
8 жертви на свинския грип в Молдова
Свински гърди с ориз и лук
Торене
Когато отглеждате свине и си произвеждате фураж, не пренебрегвайте свинския тор
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини