Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.09.2015 г.

Свински крачета в гювече

Измиваме крачетата със студена вода и ги сваряваме много добре в подсолена вода. Обезкостяваме и разпределяме месото в 4 гювечета. Между месото слагаме парченца от наденицата. Отделяме около 200 милилитра. от бульона, в който са врели крачетата, размиваме в него червения пипер и го разливаме по гювечетата. Прибавяме по 3 зърна черен пипер, захлупваме и печем 10 мин в предварително загрята силна фурна (250 градуса). Поднасяме гювечетата топли.

Продукти: 4 свински крачета, 200 г наденица (по възможност истинска),  по една 1 ч.л. червен пипер, черен пипер, сол.

Свински крачета в гювече
14382
 

Последни материали
Виж
С преминаването към еврото българските производители ще имат по-лесен достъп до европейските пазари
Първа дискусия по еврозаконодателството
През септември ЕК може да обяви бюджета за ОСП на България
Актуални теми
До септември Тахов очаква магазините за хората да заработят
Еколози алармират
WWF: Пожарите са заплаха за хора, животни, гори и почви
МРРБ
До 10 септември се кандидатства за членство в Дунавския младежки съвет
Каоалиция За да остане природа в България
Еколози протестират срещу деспотични законодателни промени
Свързани материали
Виж
Мариновани свински ребра на фурна
Епидемична обстановка
8 жертви на свинския грип в Молдова
Свински гърди с ориз и лук
Торене
Когато отглеждате свине и си произвеждате фураж, не пренебрегвайте свинския тор
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини