Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Свински крачета в гювече

Синор.БГ / 10.09.2015 г.

Измиваме крачетата със студена вода и ги сваряваме много добре в подсолена вода. Обезкостяваме и разпределяме месото в 4 гювечета. Между месото слагаме парченца от наденицата. Отделяме около 200 милилитра. от бульона, в който са врели крачетата, размиваме в него червения пипер и го разливаме по гювечетата. Прибавяме по 3 зърна черен пипер, захлупваме и печем 10 мин в предварително загрята силна фурна (250 градуса). Поднасяме гювечетата топли.

Продукти: 4 свински крачета, 200 г наденица (по възможност истинска),  по една 1 ч.л. червен пипер, черен пипер, сол.

Свински крачета в гювече
14695
 

Последни материали
Виж
При 3319 проверки по законите за горите, лова и опазване на дивеча през ноември
Задържаха 3 каруци и незаконно добити дърва в централна северна България
Въпреки спада на изпратените количества за чужбина от януари до ноември
Износът на птиче месо от Украйна надхвърли 1 милиард долара
Икономисани са средства на стойност до 250 милиона долара
През тази година Египет сви вноса на пшеница със 17 на сто
Търгът за хлебна пшеница бе отменен и пренасрочен за 23 декември
Йордания пак закупи само половината от планирания фуражен ечемик
Предстои унищожаването им съгласно действащото законодателство
Иззеха над половин тон внасяни от Сърбия храни без нужните документи
До тук ЕК е раздала 178 млн.
МЗХ очаква отговор от Брюксел за европейска помощ за царевицата
Свързани материали
Виж
Мариновани свински ребра на фурна
Епидемична обстановка
8 жертви на свинския грип в Молдова
Свински гърди с ориз и лук
Торене
Когато отглеждате свине и си произвеждате фураж, не пренебрегвайте свинския тор
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини