Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Гозба с патладжан и наденица

Синор.БГ / 21.10.2015 г.

Обелваме патладжана, леко го осоляваме и оставяме 15 мин да се отцеди. Нарязваме зеленчуците на дребно и ги запържваме в тиган с 3 с.л. олио. Когато чушките омекнат, прибавяме нарязаната на кръгчета наденица. Малко преди да свалим ястието от огъня, добавяме брашното, размито в  чаена чаша топла вода и след няколко минути поръсваме с подправките. Продължаваме да задушаваме още 5 минути. Готовото ястие поръсваме с наситнен магданоз.

Продукти: 1 кг чушки, 2 глави лук, 4 домата, 1 морков, 1 патладжан, 3 парчета истиска наденица, 1 ч.л. червен пипер, черен пипер на вкус, сол, 1 с.л. брашно, олио, магданоз.

Гозба с патладжан и наденица
11960
 

Последни материали
Виж
Провежда се за първи път
Ден преди Никулден в София се открива рибен фестивал
Важно за инвестиционните проекти от Стратегическия план!
Фонд Земеделие планира да отпаднат проверките на място при СМР
Голямата разлика между нас и съседката
Гърция обяви, че плаща най-щедро в ЕС, за да убива болни овце. Как е у нас?
Прогнозите им са за ръст на износа и спад на вноса на зърно в общността
Експерти на ЕК вдигнаха оценките за реколтите от пшеница и царевица в ЕС
И дума не може да става за сравнение с нашите политици
Наливат нови 50 милиона за гръцките фермери, протесите не спират
Мелничарското зърно от САЩ поскъпна в Южна Корея за разлика от фуражното
Хлебната пшеница поевтиня на търга в Алжир, закупени са 900 000 тона
Свързани материали
Виж
Защо патладжаните имат горчив вкус?
Беломорска мусака
Китай е основен производител с близо две трети от количествата
Реколтата от патладжани в света подобри рекорда
Влияние на светлината върху покълването на семената
Класическо кьопоолу
Туршия от патладжани със зеле
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини