Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.10.2015 г.

Гозба с патладжан и наденица

Гозба с патладжан и наденица

Обелваме патладжана, леко го осоляваме и оставяме 15 мин да се отцеди. Нарязваме зеленчуците на дребно и ги запържваме в тиган с 3 с.л. олио. Когато чушките омекнат, прибавяме нарязаната на кръгчета наденица. Малко преди да свалим ястието от огъня, добавяме брашното, размито в  чаена чаша топла вода и след няколко минути поръсваме с подправките. Продължаваме да задушаваме още 5 минути. Готовото ястие поръсваме с наситнен магданоз.

Продукти: 1 кг чушки, 2 глави лук, 4 домата, 1 морков, 1 патладжан, 3 парчета истиска наденица, 1 ч.л. червен пипер, черен пипер на вкус, сол, 1 с.л. брашно, олио, магданоз.

Гозба с патладжан и наденица
4294

Последни материали
Виж
Фонд Земеделие
Изплатени са още 9 милиона лева на биопроизводителите по мярка 11
Тодор Новаков, търговски представител на ФМС Агро България:
С продуктите на ФМС получавате високи и качествени добиви
Успешната жътва зависи и от ремаркетата на полето
Форум
Европейската асоциация на биофермерите с конгрес в Румъния
Становища
Популизъм ли е искането за по-ниско ДДС
Иновации
Мария Габриел: Цифровите технологии променят начина за работа в интернет
Свързани материали
Виж
Трябва ли да се премахват листата на патладжана – за и против
Чорба от патладжани
Патладжани бюрек
Наденица по френски
Добрият градинар
Прости правила за отличен резултат при разсада за патладжан
Важно за градинаря
Патладжанените капризи
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам