Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.11.2021 г.

Наденица с гъби и ориз

Наденица с гъби и ориз

Почистваме гъбите и ги нарязваме на парченца. Задушаваме ги до омекване в половината от мазнината. Прибавяме ориза и нарязаната наденица. Заливаме с 2 ч.ч. топла вода, посоляваме и варим до сваряването на ориза. Задушаваме доматите в останалата мазнина. Подправяме с черен пипер и сол. Сипваме във всяка чиния наденица с ориз и заливаме с доматения сос.

Продукти за 4 порции: 300 г наденица, 300 г гъби, 1 к.ч. ориз, 1 консерва домат, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.

Наденица с гъби и ориз
18557
 

Последни материали
Виж
ДФЗ отваря втори прием по четири интервенции за лозари за 2025 година
България притежава утвърдени традиции в създаването на автентични занаятчийски продукти, които са национално богатство
За детски заведения в общината
Свищов пусна поръчка за доставки на над 65 хил. тона пресни плодове и зеленчуци
Слабият внос допринася за повишаване на риска от недостиг на вътрешния пазар
Египет не успява да изкупи планираните количества пшеница от местните фермери
ПВУ
Историческо събитие: На 3 юли пускат отсечката от Мездра до Ботевград
Валутните колебания и поскъпването на петрола са в основата на ръста
Цените на слънчогледа и нерафинираното масло се повишават в Украйна
Свързани материали
Виж
Наденица с бира
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини