Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.11.2021 г.

Наденица с гъби и ориз

Наденица с гъби и ориз

Почистваме гъбите и ги нарязваме на парченца. Задушаваме ги до омекване в половината от мазнината. Прибавяме ориза и нарязаната наденица. Заливаме с 2 ч.ч. топла вода, посоляваме и варим до сваряването на ориза. Задушаваме доматите в останалата мазнина. Подправяме с черен пипер и сол. Сипваме във всяка чиния наденица с ориз и заливаме с доматения сос.

Продукти за 4 порции: 300 г наденица, 300 г гъби, 1 к.ч. ориз, 1 консерва домат, 1 к.ч. олио, черен пипер, сол.

Наденица с гъби и ориз
1559

Последни материали
Виж
Само от януари до октомври те вече надхвърлят стойността за цялата 2020 година
Приходите от износа на десертно грозде от Турция нараснаха с 36 на сто
След данните за спад през септември и октомври на годишна база
Браншова асоциация прогнозира ръст на производството на олио в Украйна
Полезни съвети
Как да съхраняваме пепелта през зимата
В стопанисвани от кооперация частни гори
Установиха незаконна сеч на 23 смърча в Смолянско
Работете интелигентно, свършете повече
Представяме изцяло нова серия трактори 6R на John Deere
ADM ще достави 30 000 тона за 1468 долара за тон
Египет отказа скъпото олио и закупи 69 000 тона соево масло на търг
Свързани материали
Виж
Лесна манджа с наденица
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Наденица по френски
Гозба с патладжан и наденица
Свински крачета в гювече
Любимата гозба на баба
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам