Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.10.2022 г.

Кунинска туршия

Кунинска туршия

Снимката е илюстративна

Набождаме чушките и доматите на няколко места с игла. Обелваме целината и цвеклото. Нареждаме всичко в подходящ съд. Възвираме саламура от водата и солта и докато е още гореща, заливаме туршията. Отгоре слагаме листа от вишна, дюля, праскова и лоза. Не претакаме.

Продукти: 5 кг червени чушки, 1 кг зелени доматчета, 1 кг моркови, 3 средно големи глави целина, 5 по-едри глави лук, 6 ябълки, 5 круши, 1 бяла ряпа, 1 глава червено цвекло, 700 г сол, 10 л вода.

Кунинска туршия
7947
 

Последни материали
Виж
Министър Вътев и пет браншови организации подписаха споразумение за подпомагане и развитие на сектора
Преди да се вземат контрамерки
До 15 март ЕК събира мнения за нелоялни търговски практики при храните
Учени обсъдиха с агроминистерството приоритетите за биоразнообразието на горите
България настоява за оптимизиране контрола на риболова в Черно море
Отворено писмо
Над 70 фермери от Пиринско с молба да бъдат субсидирани за пасторализъм в природните паркове
Особено при соята и царевицата
Китай ще остане водещ вносител на фуражни култури още 10 години
Свързани материали
Виж
По-слабо търсене на зеле на зеленчуковата борса край Петрич
Туршия сарми
Туршия от бамя
Запържена туршия
Оригинална туршия
Газирана туршия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини