Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
06.01.2022 г.

Салата език със зеленчуци

Салата език със зеленчуци

Сваряваме езика с ароматните подправки и лука. Изваждаме го от бульона, заливаме със студена вода и обелваме. Отделно сваряваме картофите и морковите и ги нарязваме на кубчета или ивички. Размесваме продуктите, посоляваме, заливаме с лимонов сок и зехтин. Поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз. Объркваме всичко добре.

Продукти: 500 г език, 300 г картофи, 100 г моркови, 150 г кисели краставички, 4 яйца, 100 мл зехтин, 2 лимона, магданоз, черен пипер, сол.

Салата език със зеленчуци
7586

Последни материали
Виж
Негодни за консумация
Нова опасна болест по картофите се разпознава по миризмата на хвойна
Напредък
ЕК даде „зелена светлина” за изграждане на ж.п. и автомагирстрали между България и съседните страни
ОСП
Местните инициативни групи ще разчитат на 560 млн. лева до 2027 г.
Окончателните данни на НСИ
Изцяло пустеещи са 199 от общо 5-те хиляди села в страната
Месомания, Булпек, Светът на млякото и Салон на виното
Традиционните изложения за храни ще се проведат от 5 до 8 октомври
Поне с 1,5 градуса по-топли ще са годините спрямо края на 19-и век
Световните метеоролози предричат нови температурни аномалии до 2026 г.
Свързани материали
Виж
Какво да засадим след лука през август – няколко основни култури
Снежанката и шопската са сред първите 10
Овчарската салата превзе световния връх в класацията на популярен пътеводител
Производството на салати и марули в България се възстановява от пандемията
Нов сорт салата посреща промените в потреблението
През юни можем да дадем старт на много растения
Макаронена салата с пушено пиле и боб
Пелетираните семена за зелени салати за висок добив през есенно-зимния период
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2022
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам