Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
19.07.2020 г.

Картофена супа с прясно мляко

Картофена супа с прясно мляко

Възваряваме млякото и водата. Настъргваме на едрото ренде картофите и ги сипваме във врящата течност. Посоляваме и варим 15-20 минути. Дръпваме от огъня и застройваме с разбитите с малко лимонов сок и киселото мляко яйца. Пускаме кравето масло и поръсваме супата със скълцания магданоз, чубрицата и настъргания кашкавал. Поднасяме с препържени кубчета бял хляб.

Продукти: 6 средно големи картофа, 1 препълнена с. л. краве масло, половин китка магданоз, 1 ч. л. суха стрита чубрица, 3 ч. ч. прясно мляко, 3 ч. ч. вода; за застройката – 2 яйца, лимонов сок и половин ч. ч. кисело мляко; за поръсване настърган кашкавал.

Картофена супа с прясно мляко
17811
 

Последни материали
Виж
От днес е отворен приема за „Инвестиции в лозаро-винарския сектор“ и „Инвестиции в екологични съоръжения“
Селското стопанство трябва да извлече повече ползи от БРИКС
БАБХ призовава животновъдите да внимават за шап по животните
Георги Тахов е номинация за министър на земеделието и храните
Европа е най-бързо затоплящият се регион на Земята
Бобена плакия
Свързани материали
Виж
Леща по индийски
Български борш
Доматена кремсупа с макарони
Празена чорба със зелев сок
Български борш
Оризова супа от овче месо
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини