Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.06.2020 г.

Чорба от зрял фасул и пушени ребра

Чорба от зрял фасул и пушени ребра

Накисваме фасула от вечерта. Варим го 35-40 минути. Отцеждаме и заливаме със студена вода. Слагаме ребрата и продължаваме варенето до пълно омекване. Отделяме месото от костите, нарязваме го на късчета и пускаме при фасула. В олиото и малко вода задушаваме накълцания лук. Прибавяме брашното и червения пипер. Сипваме запръжката във фасула и варим още 10-15 минути. Готовата чорба посоляваме и поръсваме със ситно нарязан джоджен.

Продукти: 1 ч.ч. зрял фасул, 1 глава кромид лук, 1 китка джоджен, 1 с. л. брашно, 1 ч. л. червен пипер, 5 с. л. олио, 350-400 г пушени ребра, сол на вкус.

Чорба от зрял фасул и пушени ребра
13405
 

Последни материали
Виж
Румъния одобри държавна помощ за дизел за рибарите
Ако почивате в Кушадъса не късайте метличина, глоба 25 хиляди лева
МИГ също ще имат право да наемат персонал
До 220 допълнителни нещатни служители ще помагат на МЗХ и ДФЗ до октомври 2029 г.
Бабите ще се справят с калкулатор
От 8 август и бабите на пазара трябва да посочват цените на зарзавата в евро
Преходно ще продължат до края на тази година
Квотите на Украйна за внос на селскостопански продукти в ЕС падат от 2026 г.
От 4 юни 2025 г. започва постепенно предоставяте на достъп
БАБХ въвежда модул „Уведомления“ за животновъди към системата ВетИС
Свързани материали
Виж
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Боб със свински крачета
Телешка супа с боб
Бобена плакия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини