Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.06.2020 г.

Чорба от зрял фасул и пушени ребра

Чорба от зрял фасул и пушени ребра

Накисваме фасула от вечерта. Варим го 35-40 минути. Отцеждаме и заливаме със студена вода. Слагаме ребрата и продължаваме варенето до пълно омекване. Отделяме месото от костите, нарязваме го на късчета и пускаме при фасула. В олиото и малко вода задушаваме накълцания лук. Прибавяме брашното и червения пипер. Сипваме запръжката във фасула и варим още 10-15 минути. Готовата чорба посоляваме и поръсваме със ситно нарязан джоджен.

Продукти: 1 ч.ч. зрял фасул, 1 глава кромид лук, 1 китка джоджен, 1 с. л. брашно, 1 ч. л. червен пипер, 5 с. л. олио, 350-400 г пушени ребра, сол на вкус.

Чорба от зрял фасул и пушени ребра
12973
 

Последни материали
Виж
При пшеницата увеличението достига 84 на сто и е двойно при ечемика
Износът на зърно от Украйна нарасна наполовина от началото на сезона
Оферти за участие се приемат до 10 септември
Египет обяви нов търг за внос на слънчогледово и соево масло
Сушата и падналите на места градушки съсипаха реколтата
Гроздоберът в Стралджанско подрани при тройно по-ниски добиви
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 6-12 септември 2024 година
Времето се променя към неустойчиво с валежи от стопанско значение
Новият украински селскостопански министър е Витали Ковал
България имала интерес от внос на зърно и сухо мляко от Украйна
Закупено бе само половината от планираното количество
Фуражният ечемик поскъпна на търга в Йордания
Свързани материали
Виж
Добруджански земеделски институт проведе демонстрационни обучения за фасул и слънчоглед
Зрял фасул с праз и моркови
Германия финансира с 5,2 милиона евро отглеждането на бобови култури
Международен проект
Граждани могат да култивират нови сортове фасул през смартфона си
Боб чорба с цвекло и целина
Практика
Трябва да пазим растенията от прекомерно торене
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини