Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Чорба от зрял фасул и пушени ребра

Синор.БГ / 17.06.2020 г.
Чорба от зрял фасул и пушени ребра

Накисваме фасула от вечерта. Варим го 35-40 минути. Отцеждаме и заливаме със студена вода. Слагаме ребрата и продължаваме варенето до пълно омекване. Отделяме месото от костите, нарязваме го на късчета и пускаме при фасула. В олиото и малко вода задушаваме накълцания лук. Прибавяме брашното и червения пипер. Сипваме запръжката във фасула и варим още 10-15 минути. Готовата чорба посоляваме и поръсваме със ситно нарязан джоджен.

Продукти: 1 ч.ч. зрял фасул, 1 глава кромид лук, 1 китка джоджен, 1 с. л. брашно, 1 ч. л. червен пипер, 5 с. л. олио, 350-400 г пушени ребра, сол на вкус.

Чорба от зрял фасул и пушени ребра
13708
 

Последни материали
Виж
Седмичен обзор на пазара на зърно и храни от Софийска стокова борса
Пържоли с кисело зеле
Ограниченията върху износа вече натискат цените на вътрешния пазар
ЕК определи заразената с АЧС зона в Испания и спешни мерки за контрол
Киселата почва е проблем за много растителни видове
Топлото време без опасни явления подпомогна късните посеви
Вегетацията на есенниците в Украйна приключи чак в края на ноември
Доставките са разпределени равномерно през първата половина на 2026 г.
Тайланд закупи на международен търг много и евтина фуражна пшеница
Свързани материали
Виж
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Зрял фасул с тиква
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини