Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Чорба от зрял фасул и пушени ребра

Синор.БГ / 17.06.2020 г.
Чорба от зрял фасул и пушени ребра

Накисваме фасула от вечерта. Варим го 35-40 минути. Отцеждаме и заливаме със студена вода. Слагаме ребрата и продължаваме варенето до пълно омекване. Отделяме месото от костите, нарязваме го на късчета и пускаме при фасула. В олиото и малко вода задушаваме накълцания лук. Прибавяме брашното и червения пипер. Сипваме запръжката във фасула и варим още 10-15 минути. Готовата чорба посоляваме и поръсваме със ситно нарязан джоджен.

Продукти: 1 ч.ч. зрял фасул, 1 глава кромид лук, 1 китка джоджен, 1 с. л. брашно, 1 ч. л. червен пипер, 5 с. л. олио, 350-400 г пушени ребра, сол на вкус.

Чорба от зрял фасул и пушени ребра
13665
 

Последни материали
Виж
Рапичният скритохоботник обаче е по-разпространен от миналата година
Фермерите в Германия разшириха засетите площи с есенна рапица
Близо 5000 фермери са подали заявления за почти 300 000 декара
Обещават изплащане на основното подпомагане за измръзванията до края на месеца
Изясняват се причините за поява на огъня и размерът на щетите
Пожар в доспатско село унищожи 4 кубика дърва и земеделски инвентар
В ден с групов лов на дива свиня на местната дружина в района
Откриха 2 трупа на сърни в багажника на колата на ловец в Монтанско
С над 150-процентов ръст на фермерите и площите в сектора за година
Област Шумен показва отлични резултати в биологичното производство
Продължава предлагане на стара пшеница и търсене на фуражна
Седмичен обзор на Софийска стокова борса
Свързани материали
Виж
Македонска супа с фасул от консерва и зеленчуци
Зрял фасул с тиква
Супа от зрял фасул с тиквички
Зеленчукови култури, които са по-устойчиви на засушаване
Макарони с миди и фасул
Чили кон карне
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини