Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.10.2019 г.

Пълнени картофи по мексикански

Пълнени картофи по мексикански

Загряваме фурната на 200 градуса. Добре измитите и набодени на няколко места картофи поръсваме със сол и черен пипер, завиваме ги в намазано с 1 с.л. зехтин фолио и ги печем 60 мин. Лука, чушката и чушлето нарязваме на ситно. Задушаваме ги в останалия зехтин и леко запържваме. Сипваме бульона и доматеното пюре. Варим, докато изври наполовина, подправяме със сол, черен пипер и червен пипер. Прибавяме отцедените царевица и боб и разбъркваме. Издълбаваме около 1/3 от средата на картофите, смачкваме я и я смесваме с плънката. Пълним картофите с тази смес и поднасяме.

Продукти: 8 едри картофа, 40 мл зехтин, 1 глава лук, 1 чушка, 1 люто чушле, 100 мл доматен сос, 40 мл зеленчуков бульон, 1 с.л. червен пипер, по 200 г царевица и боб от консерва.

Пълнени картофи по мексикански
13168
 

Последни материали
Виж
Масов отказ да садят картофи
МЗХ
Напомняне - до 10 дни след градушките подайте сигнал за оглед!
Инвестиции
BASF прави нов завод за сярна киселина за полупроводници в Германия
Популацията им в България е около и над хиляда
ЕП разхлабва мерките за защита на вълците
От 12 май започва прием на документи за хуманно отглеждане на прасета за угояване
Форум
Международна конференция за бъдещето на горите се провежда в София
Свързани материали
Виж
Гювеч с ориз и лукчета
Дроб сарма от кайма
Пиле с топено сирене и кисело мляко
Пълнен лук по добруджански
Зрял фасул с праз и маслини
Зрял фасул със сланина
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини