Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.10.2019 г.

Пълнени картофи по мексикански

Пълнени картофи по мексикански

Загряваме фурната на 200 градуса. Добре измитите и набодени на няколко места картофи поръсваме със сол и черен пипер, завиваме ги в намазано с 1 с.л. зехтин фолио и ги печем 60 мин. Лука, чушката и чушлето нарязваме на ситно. Задушаваме ги в останалия зехтин и леко запържваме. Сипваме бульона и доматеното пюре. Варим, докато изври наполовина, подправяме със сол, черен пипер и червен пипер. Прибавяме отцедените царевица и боб и разбъркваме. Издълбаваме около 1/3 от средата на картофите, смачкваме я и я смесваме с плънката. Пълним картофите с тази смес и поднасяме.

Продукти: 8 едри картофа, 40 мл зехтин, 1 глава лук, 1 чушка, 1 люто чушле, 100 мл доматен сос, 40 мл зеленчуков бульон, 1 с.л. червен пипер, по 200 г царевица и боб от консерва.

Пълнени картофи по мексикански
12885
 

Последни материали
Виж
Туршия от патладжани със зеле
Растения-индикатори за повишена киселинност на почвата
Landini – 140 години страст и иновации
Без страничен бизнес малките фермери „потъват“
До 2030 г. стопанствата могат да се стопят петкратно спрямо 2005 г.
БАБХ
След 12 дни казусът с „арестуваните“ крави на Капъкуле върви към разрешаване
Институт по аграрна икономика
Чуканов: Предстои дебат как плащанията на площ в ЕС да се заменят със субсидии за стопанство
Свързани материали
Виж
Бамя с домати и чесън
Гълъби по манастирски
Пълнени тиквички
Ароматна дроб сарма
Зрял фасул с праз и моркови
Спагети, печени с праз и чушки
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини