Загряваме фурната на 200 градуса. Добре измитите и набодени на няколко места картофи поръсваме със сол и черен пипер, завиваме ги в намазано с 1 с.л. зехтин фолио и ги печем 60 мин. Лука, чушката и чушлето нарязваме на ситно. Задушаваме ги в останалия зехтин и леко запържваме. Сипваме бульона и доматеното пюре. Варим, докато изври наполовина, подправяме със сол, черен пипер и червен пипер. Прибавяме отцедените царевица и боб и разбъркваме. Издълбаваме около 1/3 от средата на картофите, смачкваме я и я смесваме с плънката. Пълним картофите с тази смес и поднасяме.
Продукти: 8 едри картофа, 40 мл зехтин, 1 глава лук, 1 чушка, 1 люто чушле, 100 мл доматен сос, 40 мл зеленчуков бульон, 1 с.л. червен пипер, по 200 г царевица и боб от консерва.