Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.10.2019 г.

Индийска супа с праз

Индийска супа с праз

Обелваме картофите и ги нарязваме на кубчета, почистваме праза и го нарязваме на колелца с дебелина около 1 см. Разтопяваме в тенджера маслото и в него запържваме картофите за 2-3 мин, добавяме праза и задушаваме още 4 мин, след което наливаме горещия бульон. Варим 15-20 минути. Обезкостяванем и нарязваме месото на малки кубчета. Почистваме и обелваме ябълката и я нарязваме на парченца. Изсипваме месото, костите и ябълката в супата, посоляваме на вкус и варим още 20 минути. Изваждаме костите и подправяме

Продукти за 6 порции: 800 г праз, 400 г картофи, 50 г масло, 1 л пилешки бульон, 2 свински котлета с костите, 1 кисела ябълка, 3 с.л. сметана, 1 с.л. къри, черен пипер, сол.

Индийска супа с праз
13587

Последни материали
Виж
Очаква се прегласуване на член 9
Парламентът е в шах заради новите осигуровки за земеделските производители
„Празника на пелина“ ще се проведе тази събота в село Змейово
Предстоящо
От 17 до 20 януари 2024 г. ще се проведе 16-ият Глобален форум за прехрана и земеделие
ГДБОП задържа организирана престъна група за незаконен дърводобив в Перник
Архитект® – още един голям и иновативен проект на БАСФ, реализиран в партньорство с българските фермери
Поевтиняването на зърното бе с най-голяма тежест за спада в индекса на ООН
Продължава слабото понижение на цените на храните в света
Свързани материали
Виж
Български борш
Доматена кремсупа с макарони
Празена чорба със зелев сок
Български борш
Оризова супа от овче месо
Картофена супа със сирене
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2023
Essential SSL
RSS новини