Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.10.2019 г.

Индийска супа с праз

Индийска супа с праз

Обелваме картофите и ги нарязваме на кубчета, почистваме праза и го нарязваме на колелца с дебелина около 1 см. Разтопяваме в тенджера маслото и в него запържваме картофите за 2-3 мин, добавяме праза и задушаваме още 4 мин, след което наливаме горещия бульон. Варим 15-20 минути. Обезкостяванем и нарязваме месото на малки кубчета. Почистваме и обелваме ябълката и я нарязваме на парченца. Изсипваме месото, костите и ябълката в супата, посоляваме на вкус и варим още 20 минути. Изваждаме костите и подправяме

Продукти за 6 порции: 800 г праз, 400 г картофи, 50 г масло, 1 л пилешки бульон, 2 свински котлета с костите, 1 кисела ябълка, 3 с.л. сметана, 1 с.л. къри, черен пипер, сол.

Индийска супа с праз
9631

Последни материали
Виж
Съвети към градинаря
Време е за подхранване на зимния чесън
Турция бърза да напазарува пшеница
ДФЗ отпуска 7,2 млн. лева за развъдна дейност и селекция на животните
До 15 май се удължава срокът за отчитане на документи за зимните пръскания
Осигурени са 500 000 лв. помощ de minimis за щети от диви животни
Управителен съвет на ДФ „Земеделие”
Отпускат се 3,5 млн. лв. за реализация на родното производство на агнешко месо
Свързани материали
Виж
Супа-гулаш от кайма с ориз
Супа от телешко месо с домати и ориз
Фермерски пазари
Топла супа на фермерския пазар в София
Зимна супа от фасул
Супа от кайма и спанак
Телешко варено
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам