Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Индийска супа с праз

Синор.БГ / 02.10.2019 г.
Индийска супа с праз

Обелваме картофите и ги нарязваме на кубчета, почистваме праза и го нарязваме на колелца с дебелина около 1 см. Разтопяваме в тенджера маслото и в него запържваме картофите за 2-3 мин, добавяме праза и задушаваме още 4 мин, след което наливаме горещия бульон. Варим 15-20 минути. Обезкостяванем и нарязваме месото на малки кубчета. Почистваме и обелваме ябълката и я нарязваме на парченца. Изсипваме месото, костите и ябълката в супата, посоляваме на вкус и варим още 20 минути. Изваждаме костите и подправяме

Продукти за 6 порции: 800 г праз, 400 г картофи, 50 г масло, 1 л пилешки бульон, 2 свински котлета с костите, 1 кисела ябълка, 3 с.л. сметана, 1 с.л. къри, черен пипер, сол.

Индийска супа с праз
14536
 

Последни материали
Виж
Магазин за хората все още не търси доставчици
Законът за агрохранителната верига се бави, оранжерийните производители чакат справедливи цени
Ползите
Лучени люспи за градината: естествен тор, инсектицид и стимулатор на растежа
Решение на МС
Широк състав на Националния борд по водите
Закупени са и над 600 000 тона пшеница от Черноморския регион и Франция
България е сред доставчиците на над 74 000 тона растителни масла за Египет
Напоителни системи ЕАД вдига капитала
Язовир Чаталка и още три недовършени обекта ще бъдат възстановени за напояване
Заседанието е на 22 септември
Земеделските министри в ЕС обсъждат спорната ОСП 2028-2034 г.
Свързани материали
Виж
Супа от зрял фасул с тиквички
Великденска супа
Супа от кайма и спанак
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Агнешка яхния
Телешка супа с боб
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини