Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.10.2019 г.

Индийска супа с праз

Индийска супа с праз

Обелваме картофите и ги нарязваме на кубчета, почистваме праза и го нарязваме на колелца с дебелина около 1 см. Разтопяваме в тенджера маслото и в него запържваме картофите за 2-3 мин, добавяме праза и задушаваме още 4 мин, след което наливаме горещия бульон. Варим 15-20 минути. Обезкостяванем и нарязваме месото на малки кубчета. Почистваме и обелваме ябълката и я нарязваме на парченца. Изсипваме месото, костите и ябълката в супата, посоляваме на вкус и варим още 20 минути. Изваждаме костите и подправяме

Продукти за 6 порции: 800 г праз, 400 г картофи, 50 г масло, 1 л пилешки бульон, 2 свински котлета с костите, 1 кисела ябълка, 3 с.л. сметана, 1 с.л. къри, черен пипер, сол.

Индийска супа с праз
9127

Последни материали
Виж
Информационни дни Кампания 2020
Зърнените и маслодайни култури в Монтанско заемат 92% от обработваемата земя
Информационни дни Кампания 2020
В Кюстендилско еврофинансирането е най-слабо – 162 млн. лв. за пет години
Отчет
Близо 137 млн. лева са договорени по рибарската програма до момента
Полезни съвети
Как да се отървем от гъбните комари по разсада и цветята
50 проектни предложения на стойност 18.1 млн. евро са подадени по подмярка 16.1
Местните потребители плащат почти напълно цената за кризата с АЧС в Китай
Месото в Дания поскъпна с над 50 на сто за година
Свързани материали
Виж
Фермерски пазари
Топла супа на фермерския пазар в София
Зимна супа от фасул
Супа от кайма и спанак
Телешко варено
Супа с телешка кайма и картофи
Млечна супа с пиле и вино
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам