Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.10.2019 г.

Индийска супа с праз

Индийска супа с праз

Обелваме картофите и ги нарязваме на кубчета, почистваме праза и го нарязваме на колелца с дебелина около 1 см. Разтопяваме в тенджера маслото и в него запържваме картофите за 2-3 мин, добавяме праза и задушаваме още 4 мин, след което наливаме горещия бульон. Варим 15-20 минути. Обезкостяванем и нарязваме месото на малки кубчета. Почистваме и обелваме ябълката и я нарязваме на парченца. Изсипваме месото, костите и ябълката в супата, посоляваме на вкус и варим още 20 минути. Изваждаме костите и подправяме

Продукти за 6 порции: 800 г праз, 400 г картофи, 50 г масло, 1 л пилешки бульон, 2 свински котлета с костите, 1 кисела ябълка, 3 с.л. сметана, 1 с.л. къри, черен пипер, сол.

Индийска супа с праз
5977

Последни материали
Виж
Агробизнесменът за 2019 г. е Станчо Станчев
Оценка
Остър недостиг на технолози в леката индустрия във Варненско
От 600 хил. на 800 хил. евро се вдигат субсидиите за винарните
От 2020 година ще се плаща на лозарите да прибират гроздето зелено
Предстоящо
Форум с европейско участие за иновациите в храните
Голяма част от средствата са предназначени за реклама на 6 ключови външни пазара
Отпускат над 200 милиона евро за реклама на селскостопанската продукция на ЕС
Предстоящо
На 28 и 29 ноември в Пловдив НАЗ организира деветият национален семинар
Свързани материали
Виж
Телешко варено
Супа с телешка кайма и картофи
Млечна супа с пиле и вино
Супа „Асорти”
Супа от зелени домати
Гъбена супа по селски
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам